NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Comisarul Gărzii de Mediu Hunedoara, prins cu șpagă, a fost trimis în judecată
comisar garda de mediu

Comisarul Gărzii de Mediu Hunedoara, prins cu șpagă, a fost trimis în judecată

Voichița Joian, comisarul Gărzii de Mediu prins în flagrant în timp ce lua șpagă de la administratorul unei societăți din Peștiș, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA. La începutul acestei luni, femeia a fost arestată de magistrații Tribunalului Alba.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt: „În data de 30 mai 2016, inculpata Joian Voichița, în calitate de comisar în cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Hunedoara, a pretins de la administratorul unei societăți comerciale (martor denunțător în cauză), suma de 1.000 lei. Banii respectivi au fost pretinși de inculpată în legătură cu atribuțiile de serviciu, vizând un control efectuat de aceasta la societatea omului de afaceri, în data de 03 februarie 2016, finalizat fără a fi aplicată vreo sancțiune. La data de 01 iunie 2016 inculpata Joian Voichița a fost surprinsă în flagrant de către procurorii anticorupție după ce a primit de la martorul denunțător suma de 1.000 lei, banii fiind găsiți asupra acesteia”, spun procurorii DNA Alba Iulia.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Hunedoara cu propunere de a se menține măsura preventivă dispusă în cauză.

Despre Livia BOTICI

Citește și

MAIN casa de cultura hunedoara

„Criza” Casei de Cultură Hunedoara se acutizează

Liderii Primăriei Hunedoara şi cei ai Consiliului Judeţean spun că vor să deblocheze situaţia lucrărilor …