Home / Fără categorie / Cod galben de ploi și ninsori, în județul Hunedoara

Cod galben de ploi și ninsori, în județul Hunedoara

Începând de miercuri dimineață, de la ora 8, a intrat în vigoare o atenționare cod galben de ploi însemnate cantitativ și de ninsoare, în județul Hunedoara. Avertizarea meteorologică este valabilă până joi, la ora 11.

„În intervalul menţionat, aria precipitaţiilor va cuprinde toată ţara dinspre sud-vest. Vor fi ploi, iar în noaptea de miercuri spre joi (23/24 martie) şi în prima parte a zilei de joi (24 martie) în estul şi în sud-estul Transilvaniei, precum şi în nordul şi vestul Moldovei, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În zona montană vor predomina ninsorile, mai abundente în Carpaţii Meridionali şi Orientali, unde se va depune strat nou de zăpadă. În sudul Banatului, zona deluroasă din Oltenia, Muntenia şi sudul Moldovei se vor cumula 25…30 l/mp şi pe arii restrânse 40…50 l/mp”, se arată în atenționarea meteorologilor. Vremea va deveni rece pentru ultima decadă a lunii martie, în majoritatea zonelor.

Despre glasul hunedoarei

Citește și

21764239_10207806784007717_688592251_o

NEWS ALERT: (GALERIE FOTO) Accident grav, între un microbuz și un autoturism. 13 persoane au fost transportate la spital

Un grav accident de circulație a avut loc, joi după-masă, pe DN66A, în Aninoasa. În …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *