glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Circulație deschisă pe Defileul Jiului de sărbători. Chiar și așa, șoferii sunt atenționați că se va circula în regim de șantier, cu anumite restricții

După mai multe săptămâni în care șoferii au fost nevoiți fie să ocolească zeci de kilometri, fie să aștepte ore întregi în trafic, pentru a ajunge de la Petroșani la Târgu Jiu, drumarii vin cu vești bune, dar temporare. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a decis deschiderea traficului pe DN 66, pe cele două porțiuni restricționate, dar numai în perioada sărbătorilor de Paști și a mini-vacanței de 1 Mai.

În acest sens, atât pe tronsonul Bumbeşti – Jiu – Petroşani, cât și pe ruta Rovinari – Târgu Jiu – Bumbeşti-Jiu se va circula în regim de şantier cu restricţii de circulaţie impuse de managementul de trafic. Practic, vor exista semafoare sau porțiuni în care se va circula pe un singur sens.

Drum liber, temporar

Circulaţia pe cele două tronsoane din DN 66 va fi deschisă permanent în următoarele perioade:

  de joi, 17 aprilie, ora 18:00, până marţi 22 aprilie, ora 06:00;

  de joi 24 aprilie, ora 18:00, până sâmbătă 26 aprilie, ora 06:00 – cu ocazia Hramulului Mănăstirii Lainici;

  de miercuri 30 aprilie, ora 18:00, până luni 05 mai, ora 08:00.

 ”Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară”, CNADNR.