glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Ciprian Pepenar: „Putem mai mult de locul trei!”

Antrenorul-jucător al celor de la Şoimul Băiţa – formaţie neînvinsă în actuala ediţie a Campionatului Judeţean – spune că echipa sa poate urca mai sus de locul pe care se află, momentan, în clasament. Are şi argumente valide: lot solid, grup unit şi condiţii cum nu au multe formaţii în campionat.

A primit oferta de a antrena şi de a juca în acelaşi timp, undeva în vară. I-a plăcut cum a sunat ideea, iar condiţiile găsite la Crăciuneşti (n.red. – acolo unde îşi dispută echipa jocurile de pe teren propriu) l-au făcut să se decidă mai repede. Spune că i-a fost puţin greu la început în noul rol, dar că acum s-a obişnuit şi speră la rezultate cât mai bune.

„Sunt cu un ochi la jocul meu, cu altul la ceilalţi”

„Şoimii” sunt pe locul trei în clasament după opt jocuri disputate şi sunt singurii care au „zero” în dreptul înfrângerilor. Au strâns şase victorii şi două remize – ambele pe teren propriu, iar Ciprian Pepenar a luat startul în toate partidele. Ba a şi marcat în majoritatea! „A fost puţin mai dificilă trecerea de la jucător la cea de antrenor-jucător, dar acum m-am obişnuit şi o fac cu plăcere. Mă uit, ca spun aşa, cu un ochi la jocul meu şi cu unul la cel al colegilor. Am noroc însă, pentru că am parte de un lot foarte bun, un grup unit, iar asta cred că s-a văzut şi până acum în jocul nostru”, a spus Pepenar. Fotbalistul de 36 de ani povesteşte şi ce l-a determinat să accepte oferta celor de la Băiţa: „mi-a plăcut cum a sunat ideea, apoi ceea ce am găsit aici. Implicarea primarului, plus condiţii foarte bune, cum nu multe echipe din campionat au. Avem o echipă în care se amestecă experienţa cu tinereţea şi eu cred că putem să ne clasăm mai sus de locul trei”.

7 goluri a reuşit până acum Ciprian Pepenar în actuala ediţie de campionat.

„Victorie norocoasă cu Inter Petrila”

Şoimul Băiţa a câştigat şi în weekend, 3-1, jocul cu Inter Petrila, dar Pepenar recunoaşte că n-a fost cel mai bun joc al echipei sale. „Am câştigat cu noroc! Portarul a fost în zi bună, la fel şi Vişan, unde mai punem că oaspeţii au avut şi o bară. Până la urmă a ieşit cu bine şi mergem şi la Deva cu acelaşi gând de victorie”.