glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Cine termină pe primul loc sezonul regulat: Autobergamo sau Informatica?

Astăzi, de la ora 18, Sala Sporturilor din Deva găzduieşte marele derby din acest sezon al futsalului românesc, cel dintre Autobergamo Deva şi Informatica Timişoara. Două puncte în favoarea timişorenilor le separă în clasament pe cele două rivale de pe primele locuri, diferenţă care poate fi răsturnată de deveni în cazul unei victorii. În tur la Timişoara scorul a fost 2 – 2, dar asta după ce Autobergamo a condus cu 2 – 0 şi gazdele au revenit în joc pe fondul unor decizii de arbitraj favorabile lor, contestate vehement (şi cam pe drept cuvânt) de antrenorul de atunci al Devei, Marcos Angulo.

 

Semne de întrebare pentru prezenţele lui Ferreira şi Savio

 

„Vom merge la victorie, nici nu se pune problema să abordăm jocul altfel. Obiectivul nostru prioritar este obţinerea locului întâi după sezonul regulat, urmat de păstrarea titlului de campioană în Liga 1 şi recucerirea Cupei României. Ca de obicei, meciul cu Timişoara va fi unul greu pentru ambele echipe, dar am încredere în băieţi. Din câte ştiu, de la Timişoara va lipsi Savio, dar şi noi avem o problemă medicală, fiind vorba despre Paulo Ferreira, care nu doar că nu a făcut deplasarea la Cluj pentru meciul de Cupă, dar nu s-a antrenat deloc în săptămâna premergătoare partidei cu Informatica. Sper totuşi să îl recuperăm până la ora jocului”, a declarat Dorin Popa, preşedintele clubului Autobergamo Deva.

Toate calculele arată că în caz de victorie astăzi nici un cataclism cosmic nu îi mai poate face pe campioni să piardă primul loc. Aceasta deoarece în ultimele două etape Aurobergamo va întâlni codaşele clasamentului, City’us şi Spicom, jocuri în care nu se pune decât problema scorului. Aceasta în timp ce Informatica are un program incomparabil mai greu, cu Imperial Wet acasă şi în ultima etapă cu “prietenii” de la United la Galaţi, unde vor fi de plătit câteva poliţe grele.