glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Champions Club Karate s-a întors cu patru titluri şi 18 medalii de la Cupa României SKDUN

Peste 740 de karateka de la 30 de cluburi din ţară au participat la ediţia din acest an a Cupei României – SKDUN. Întrecerile din cadrul competiţiei s-au desfăşurat sâmbătă, 14 mai, în Sala Apollo din Bucureşti.

Champions Club Karate Deva – Hunedoara a participat la Cupa României – SKDUN cu 17 sportivi de diferite vârste, care au reuşit să urce de 18 ori pe podium, obţinând zece medalii în proba de kata şi opt în cea de kumite. Bilanţul delegaţiei hunedorene se ridică la patru medalii de aur, cinci de argint şi nouă de bronz, alţi patru karateka fiind foarte aprope de podium, situându-se pe locul 4.
Premianţii de la Champions Club Karate Deva – Hunedoara

Să începem trecerea în revistă a rezultatelor, aşa cum e şi firesc, cu campionii. Locul întâi şi medalii de aur au obţinut Mihai Martinesc în proba de kumite şi Ariana Sârbu, Mario Bârsan şi Emanuel Mituică în cea de kata. Cele cinci medalii de argint şi le-au trecut în palmares Rebeca Voicu, Mihai Martinesc şi David Mocean la kata şi Katia Ross şi Gabriela Pavilencu la kumite. Mai numeroasă a fost prezenţa pe treapta a treia a podiumului, unde medalii de bronz au adus pentru Champions Club Karate Deva – Hunedoara karateka Alexia Voicu la kata şi kumite, Alesia Sârbu, Ariana Sârbu, Mario Bârsan şi Emanuel Mituică la kumite, Ayana Bejenaru, Darius Opriţoiu şi Daniel Dragoş la kata.

Merită menţionaţi şi cei clasaţi pe locul al patrulea, adică Eduard Tătaru – speranţă (începător), Alexandra Bejenaru, Raul Burlacu şi Daniel Jiscanu.

Urmează Cupa Cetăţii luna aceasta şi Campionatul Mondial în octombrie

Următoarea competiţie la care vor participa karateka din judeţ este “Cupa Cetăţii 2016”, care va avea loc pe 28 mai la Deva, organizatori fiind cluburile Kihon Deva, Empi Brad şi Champions Club Karate Deva-Hunedoara. Va mai fi organizat şi un stagiu de pregătire la Sala Sporturilor din Deva, urmând ca în luna octombrie la Burgas, în Bulgaria, să se desfăşoare ,,Campionatul Mondial Skdun”, la care vor participa şi karateka de la Champions Club Karate Deva-Hunedoara, ne-a informat Cristian Martinesc, preşedintele clubului.

Tags