glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Champions Club Karate Hunedoara-Deva şi-a premiat campionii în „Gala Moş Crăciun”

După un an 2016 încărcat de competiţii sportive şi foarte multe activităţi, Champions Club Karate Hunedoara-Deva şi-a premiat cei mai merituoşi componenţi în cadrul unei întruniri care a avut lor săptămâna trecută. Evenimentul s-a numit „Gala Moş Crăciun”, iar la el au participat atât sportivi legitimaţi în cadrul clubului, de la cei mai mici la cei mai mari, cât şi părinţii acestora şi invitaţi de la clubul Kihon Deva.

Cei 75 de karateka legitimaţi la Champions Club Karate, dintre care 45 la grupa din Hunedoara şi 30 la grupa din Deva, l-au avut ca invitat special la această gală chiar pe Moş Crăciun, care a dat cadouri tuturor copiilor care au fost prezenţi la acest eveniment desfăşurat la Deva.

Nouă trofee pentru club şi numeroase titluri individuale

„La sfârşit de an calendaristic şi la ora tradiţională a bilanţului competiţional, sportivii de la Champions Club Karate Hunedoara-Deva au cu ce să se mândrească. După centralizarea tuturor rezultatelor din 2016, clubul şi-a premiat cei mai buni sportivi care ne-au reprezentat cu succes atât în competiţiile interne cât şi în cele internaţionale. Pe lângă distincţiile individuale, titlurile şi medaliile aduse de toţi componenţii noştri, clubul şi-a mai adăugat în vitrină alte nouă trofee obţinute în acest an. Dintre acestea trei cupe au fost câştigate de Champions Club Karate în ultimele trei luni ale anului 2016: în octombrie Cupa Anina, în noiembrie Open Timişoara, iar în decembrie Cupa României IKU & Eureka, aşadar un final de an foarte încărcat din punct de vedere competiţional, dar plin de reuşite.

Cum a venit timpul să sărbătorim rezultatele sportivilor noştri, iar acestea au fost meritorii, am decis să premiem mai mulţi reprezentanţi ai clubului, pe categorii de vârstă: de la cei mici, copii peste opt ani – Kids şi Best Kids, 20 de sportivi, până la cei mari – sportivul anului 2016, premii speciale, premii fair-play, iar pentru cei care au vârsta majoratului titluri de excelenţă. După festivitatea de premiere a venit Moş Crăciun cu daruri pentru toţi copiii prezenţi, apoi a urmat un program de colinde. Seara s-a sfârşit cu joc şi voie bună, când de la sportivi la părinţi şi-au etalat cunoştinţele pe ringul de dans, fără ca antrenorii clubului să se lase mai prejos! “Gala Moş Crăciun” a fost un eveniment deosebit pentru minunaţii sportivi de la Champions Club Karate Hunedoara-Deva şi pentru părinţii lor, care s-au simţit răsplătiţi pentru efortul lor atât fizic cât şi financiar de a participa la cât mai multe competiţii, cu rezultate meritorii. Cu această ocazie ţin să mulţumesc autorităţilor locale şi sponsorilor noştri, Farmacia Revitalia, Festimani Comprest şi Tirius Trans pentru sprijinul acordat în anul 2016 şi sperăm să îi avem aproape şi în 2017. Champions Club Karate vă urează tuturor Sărbători Fericite şi un An Nou 2017 cu multe realizări şi împliniri”, a declarat Cristian Marius Martinesc, preşedintele clubului Champions Club Karate Hunedoara-Deva, pentru „Glasul Hunedoarei”.

Loading...
Tags