glasul-hd.ro Web analytics

Sport

CFR Simeria, la a patra victorie amicală

Echipa antrenată de Marius Opric au obţinut, ieri, al patrulea succes amical din acest an. Feroviarii s-au impus, pe teren propriu, cu 2-0 în faţa conjudeţenei Jiul Petroşani, graţie golurilor marcate de Găceanu şi Suciu. „Alb-negrii” îşi pot lua revanşa, sâmbătă, în Vale, când este programat „returul” dintre cele două.

Pe un teren ce a arătat surprinzător de bine pentru această perioadă, ocupanta locului trei s-a impus cu două goluri diferenţă, la capătul unui joc în care cei doi tehnicieni au trimis în teren, pentru mai bine de o oră, formaţiile de bază.

Câte-un gol pe repriză

CFR-ul şi adjudecat primul meci al „dublei” amicale cu jiuliştii lui Marin Tudorache. Deşi oaspeţii din Vale au fost mai periculoşi la început (Drida „transversală” dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri – minutul 9 şi Filipescu şut în Iancău de la zece metri – minutul 30), oamenii lui Opric au trecut uşor la cârmă şi după o ocazie semnată de Dăscălescu (35) au izbutit să marcheze prin Găceanu, care a împins în poartă, dintr-un metru, o minge „bâlbâită” de apărarea adversă (36). 2-0 s-a făcut mult târziu, când mai erau doar zece minute din meci şi după ce ambii antrenori făcuseră schimbări majore. Suciu a primit o pasă în adâncime de la Ungureanu şi l-a învins fără prea mari emoţii pe Tonca, pentru a-l patrulea succes amical din 2012 pentru Simeria, după 2-1 cu CS Vladimirescu şi Jiul Rovinari şi 3-0 cu Naţional Sebiş. „Returul”, sâmbătă, la Petroşani.

Mulţumit de amânarea returului

Antrenorul Jiului, Marin Tudorache, admite că echipa sa încă mai are de pus la punct multe lucruri, dar crede că amânarea returului îi va ajuta în acest sens. „Este mai bine, este ceea ce ne-am dorit. Oricum, noi am început mai târziu pregătirile, ceea ce acum constituie un avantaj. Numei bine, vom reuşi să-i integrăm în formula optimă pe Toc, Riviş şi Cristi Deaconescu şi poate mai aducem un jucător sau doi, mai ales că Robert Daj şi Ionuţ Gavriluţi nu mai intră în vederile noastre. Cred că s-a luat decizia cea mai bună”, a precizat tehnicianul din Vale. Până la a doua întâlnire de sâmbătă, Jiul va mai juca, mâine, în compania liderului din Liga a IV-a Hunedoara, CS Vulcan.