glasul-hd.ro Web analytics

Sport

CFR Simeria a pus punct cantonamentului

După o săptămână de muncă în cantonamentul montan din staţiunea Moneasa, elevii lui Marius Opric se reîntorc, astăzi, la Simeria. Odată cu încheierea pregătirii centralizate din judeţul Arad, Păcurar şi compania se vor reîntâlni, din nou, cu mingea, chiar mâine, într-un amical cu FC Cisnădie (locul 2 în clasamentul C4).

Feroviarii au tras din greu pentru a fi cât mai în formă la ora primului joc oficial din acesta an, în compania celor de la CSM Şcolar Reşiţa. Toţi cei 26 de jucători cantonaţi în staţiunea arădeană s-au achitat perfect de sarcinile trasate de duo-ul Opric-Păcurar de-a lungul celor şapte zile de cantonament şi aşteaptă cu nerăbdare cel de-al patrulea test al anului şi asta pentru că la Moneasa nu s-au întâlnit aproape deloc cu mingea, din cauza zăpezii abundente. „Am efectuat câte două antrenamente pe zi. Băieţii au alergat câte 10 kilometri pe zi şi pot spune că s-au pregătit foarte bine. Au tras tare şi sper ca acest lucru să ne ajute şi când vom începe returul, pentru a nu mai avea parte de surprize, ca în debutul campionatului. Sunt mulţumit de faptul că toţi sunt apţi şi pot să îi folosesc în amicalele pe care le mai avem stabilite. Primul, chiar sâmbătă de la ora 11.00, la Simeria, în faţa celor de la Cisnădie”, a spus antrenorul principal, Marius Opric.

Încă patru teste

În afara jocului de mâine, Simeria mai are programate alte patru partide amicale, toate în compania unor colege de serie. Ocupanta locului trei în C5 va intra pe teren şi marţi, 14 februarie, când va evolua în „returul” cu FC Caransebeş, apoi peste alte patru zile când va da piept cu Naţional Sebiş. În ultima săptămână a lunii februarie, simerienii vor mai juca de două ori cu conjudeţeana Jiul Petroşani, în 22 şi 25 februarie. Trei amicale au disputat până acum „galben-albaştrii”: 2-1 cu CS Vladimirescu şi Jiul Rovinari şi 0-0 cu FC Caransebeş. Returul campionatului Ligii a III-a este programat să înceapă, vineri, 2 martie, când CFR va întâlni, în Valea Domanului, CSM Şcolar Reşiţa, formaţie cu care a remizat, 0-0, în primul meci al anului.

21 de zile au mai rămas până la reluarea campionatului

Lotul Simeriei pentru retur:

Portari: Marius Iancău, Cosmin Dragotă, Andrei Raţ.
Fundaşi: Emil Vîrtan, Andrei Stroia, Adrian Dosan, Alexandru Păduraru, Ionuţ Buta, Florin Ungureanu, Bogdan Lazăr, Călin Tîmpeanu.
Mijlocaşi: Alexandru Ivaşcu, Andrei Şoit, Andrei Făgărăşanu, Bogdan Găceanu, Constantin Vişan, Ciprian Pepenar, Vlad Alexandru, Darius Uibariu, Fabian Pop, Alexandru Vasinc.
Atacanţi: Daniel Dăscălescu, Andrei Suciu, Flavius Chelariu, Raul Lintaru.

Loading...