glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Cetate joacă azi un nou amical cu Hermannstadt

Cu ceva mai mult de o săptămână rămasă până la reluarea campionatului, Cetate Deva îşi continuă programul de pregătire cu o altă partidă de verificare. Astăzi, de la ora 15, Cetate întâlneşte din nou pe Hermannstadt Sibiu, liderul seriei a cincea din Liga 3, însă locaţia unde se va juca meciul era încă incertă ieri, din cauza vremii şi a stării terenului din Deva.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în urmă cu o săptămână, la Sibiu, când gazdele au câştigat cu 3 – 1 un meci care i-a arătat antrenorului Viorel Tănase unde mai are de lucrat şi ce mai trebuie remediat la jocul echipei în perspectiva meciurilor oficiale. Din păcate Cetate se confruntă în continuare cu probleme de efectiv, mai mulţi jucători acuzând probleme medicale.

Meciul se joacă, dar ieri încă nu se ştia unde

“Meciul se va disputa cu siguranţă, asta pot să vă spun. Din păcate pe terenul din Deva încă mai era zăpadă luni şi în plus au fost anunţate ploi, iar starea gazonului e greu de crezut că va fi bună până la ora meciului şi că se va putea juca la Deva. Căutăm variante, am fost la Simeria, la Veţel, la Hunedoara, atât la <Constructorul> cât şi la terenul de zgură unde am mai jucat în iarna aceasta, pentru a găsi o suprafaţă de joc în stare bună. În cel mai rău caz, dacă nu găsim nimic în zonă, vom juca din nou la ei, deşi mi-aş fi dorit să avem un meci pe iarbă, nu tot pe sintetic”, a spus Viorel Tănase.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, veştile nu sunt deloc bune. „Szekely este la ora actuală pe perfuzii, are o infecţie puternică la gât şi la ureche, am vorbit cu el şi era foarte afectat că lipseşte de pe teren în această perioadă. Bodea e şi el incert, are o contuzie la ligamentele genunchiului, este la doctor să afle cât e de grav. Stoenac a avut cinci zile de pauză prescrise de medic, azi (n. red. ieri) s-au terminat, urmează să vedem cum se simte. Blănaru şi-a revenit, e acum apt de joc. Ne-a părăsit definit Kereki, mi-a spus că vrea să pună şcoala pe primul plan şi să fie mai aproape de casă, l-am înţeles, la fel ca şi pe Sahru, care a plecat înapoi acasă la începutul pregătirilor, noi nu ţinem pe nimeni cu sila aici. Suntem în tratative cu doi fundaşi centrali, ca să acoperim plecarea lui Kereki, aşteptăm răspunsul lor până mâine”, a mai declarat tehnicanului lui CNS Cetate pentru „Glasul Hunedoarei”.

Tags