glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Cetate a fost învinsă din nou la Sibiu

Deşi iniţial fusese programat la Deva, cel de-al doilea meci de pregătire dintre CNS Cetate şi Hermannstadt Sibiu s-a jucat miercuri tot pe terenul sintetic din Parcul Sub Arini. Aceasta din cauză că starea terenului de la stadionul „Cetate” nu a permis devenilor să joace acasă, deşi antrenorul Viorel Tănase şi-a dorit foarte mult ca echipa sa să evolueze pe un gazon natural, nu tot pe o suprafaţă artificială.

Gazdele din Sibiu – Hermannstadt fiind liderul seriei a cincea din Liga 3 – s-au impus din nou, de data aceasta cu 2 – 1, însă replica celor de la Cetate a fost incomparabil mai bună decât în primul meci, pierdut şi acela cu scorul de 3 – 1, însă atunci înfrângerea a fost de o manieră categorică.

Joc mai bun decât în prima manşă

„Am pierdut şi acest meci, dar jocul nostru a fost incomparabil mai bun. Am avut ritm şi determinare, a fost cu totul altceva decât la cele două partide precedente, cu Sibiu şi U Cluj. Am jucat agresiv, cu presing, iar în repriza a doua pot spune că am dominat întâlnirea. Gazdele au marcat în prima repriză practic la singura lor mare ocazie, în minutul 41 a fost o greşeală pe zona centrală la Ionică şi ei au speculat-o. După pauză noi am controlat meciul, am prestat un joc combinativ, ne-am creat ocazii, am avut şi o bară în minutul 60 şi am reuşit egalarea prin Făgărăşanu. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar golul victoriei lor a fost dintr-o lovitură liberă de la 18 metri inexistentă, acordată gratuit. Păcat, băieţii au muncit, au avut atitudine pe teren, meritau un rezultat pentru moral, deoarece, repet, am făcut un joc bun. Oricum acest joc ne dă speranţe că vom reuşi să adunăm puncte în retur, mai ales că aşteptăm şi revenirile lui Szekely, Stoenac şi N’Doye, care cu siguranţă vor aduce mai multă calitate în jocul echipei”, a declarat după meci antrenorul Viorel Tănase.

Partida cu Cugirul nu se mai joacă

Programată să se dispute sâmbătă la Cugir, întâlnirea dintre Cetate Deva şi Metalurgistul din localitate a fost anulată. “Nu se putea juca pe gazonul din Cugir, iar ei voiau să ne ducă să jucăm iarăşi pe sintetic, tocmai până la Cluj. În condiţiile astea am renunţat la acest amical, şi din cauza deplasării lungi, şi pentru că îmi doream un joc pe teren de iarbă. Am preferat să dau liber băieţilor sâmbătă şi duminică, să se descarce mental, pentru că au avut o perioadă foarte intensă. De luni ne reunim din nou şi intrăm în perioada competiţională, începem să pregătim partida cu Galda de sâmbătă, din prima etapă a returului”, a mai adăugat tehnicianul lui CNS Cetate.

Săptămâna viitoare clubul devean va organiza o conferinţă de presă, unde printre altele va fi prezentat şi lotul cu care Cetate va relua campionatul.

Hermannstadt Sibiu – Cetate Deva 2 – 1 (1 – 0)

HERMANNSTADT: Moldovan (60 Voicilă) – Străulea, Pîrvulescu (74 Bratu), Crişan (54 Oiţă), Medeşan (62 Criştiu), Dâlbea (46 Necşulescu), Piko, Petrescu (60 Neacşa), Tătar (67 Unguru), Monea (74 Chifu), Cîrstean (67 Fotescu).

CETATE: Raţ – Petresc (82 Kelemen), Ionică (46 Doboş), Agache, Cornea – Boldea (61 Bloj), Vaştag – Blănaru (71 Leucian), Cristian, Făgărăşanu (82 Lupu) – Tecsi

Au marcat: 1 – 0 Cîrstean (41), 1 – 1 Făgărăşanu (77), 2 – 1 Neacşa (81)

Programul şi rezultatele amicalelor lui Cetate:

28 ianuarie: CS Hunedoara (deplasare) 1 – 0

2 februarie: Millenium Giarmata (neutru) 3 – 0

8 februarie: Pandurii Târgu Jiu (deplasare) 0 – 1

15 februarie: Hermannstadt Sibiu (deplasare) 1 – 3

18 februarie: “U” Cluj (deplasare) 1 – 5

22 februarie: Hermannstadt Sibiu (deplasare) 1 – 2

– jocurile cu Unirea Alba Iulia (11 februarie) şi Metalurgistul Cugir (25 februarie) au fost anulate

Tags

Vezi și

Close