glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Certitudine şi constanţă, în fruntea celor trei eşaloane

Primele trei clasate continuă să adâncească „prăpastia” dintre ele şi celelalte formaţii ale Superligii Realsport, la minifotbal. Ca de obicei, Avantaje, C.S.D. şi Pera Bmw s-au impus fără nici un fel de emoţie în meciurile susţinute în runda cu numărul 11.

Campionii de la C.S.D. şi-au refăcut, cât de cât, moralul după eşecul cu Pera Bmw suferit acum o săptămână, învingând cu 7-2 pe cei de la Venus Deva. La fel de multe goluri au reuşit şi băieţii lui Ovidiu Ioiescu, 1-7, în jocul cu cei de la EFC Anonimii şi au făcut, ca acum, distanţa dintre locul trei şi locul patru să crească la nouă puncte! Şi liderul Avantaje şi-a văzut, conştiincios, de treabă şi a aplicat un set la zero (6-0) celor de la Quasar, bifând astfel al 11-lea meci la rând fără eşec în Superligă!

Treaba-i clară şi în celelalte două eşaloane

La fel ca şi în prima ligă, şi în eşaloanele inferioare, favoritele s-au impus liniştit. Poate doar băieţii de la Roşu să fi avut ceva mai multe probleme, 7-5, în faţa Doctorilor. Atât însă! Pentru că City Taxi şi-au luat viteză cu Sews Doran, 12-3 şi sunt acum la cinci puncte de Voinţa Vălişoara. Un campionat mai jos, Diavolii Roşii şi Inter Călan pot să îşi facă, lejer, „bagajele” pentru promovare. Primii au trecut cu 13-4 de ultima clasată, Profi Football Team, iar cei din Călan cu 10-1 de Golden Team. În total, cele două formaţii care au arătat în tot sezonul că au material de Superligă, au reuşit să puncteze de 234 de ori! Şi încă mai e de jucat!