NEWS ALERT:
Home / Actualitate / „Ceferiştii” organizează un marş de protest
„Ceferiştii” organizează un marş de protest

„Ceferiştii” organizează un marş de protest

Angajaţii şi pensionarii CFR se unesc într-un protest pentru a-şi cere drepturile. Marşul de protest va avea loc la începutul săptămânii viitoare. Gestul angajaţilor şi foştilor lucrători CFR are la bază pierderea unor drepturi.

Marşul de protest organizat de „ceferişti” este programat să aibă loc marţi, 18 februarie. Punctul de întâlnire este Gara Deva, la ora 15. De acolo protestatarii vor porni în marş spre sediul Prefecturii. Protestatarii cer acordarea permiselor de călătorie gratuită pe calea ferată de la trei la şase drumuri dus-întors, accesul la toate trenurile de călători de pe infrastructura feroviară, acordarea autorizaţiilor de călătorie tuturor salariaţilor şi încetarea disponibilizărilor la toate companiile feroviare. „Ceferiştii” mai solicită şi indexarea salariilor în conformitate cu prevederile legale şi cu aplicarea grilei negociate pornind de la salariul minim pe economie în vigoare dar şi acordarea integrală a drepturilor băneşti câştigate în instanţă. După marşul de protest, locul de desfăşurare a adunării publice va fi Piaţa Prefecturii. Circulaţia va fi restricţionată în parcarea din faţa Prefecturii de la ora 7 până la finalizarea mitingului de protest.   

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

Fortificaţia bisericilor din centrul istoric al Orăştiei nu poate fi restaurată cu bani europeni din cauză că Ministerul Mediului şi cel al Dezvoltării nu s-au pus de acord asupra actelor care trebuie depuse de solicitanţi

ADR Vest respinge proiecte importante din judeţ, dar nu comentează

Agenţia pentru Dezvoltare Vest a respins proiectul de 4,7 milioane de euro al Consiliului Judeţean …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *