glasul-hd.ro Web analytics

ComunitateSpecial

Câştigătorii tombolei Tour Impex

Nouă hunedoreni s-au ales ieri cu unelte noi-nouţe în urma tombolei de primăvară organizată de Tour Impex Group Deva.

Eleonora Dăian, din Vaţa de Jos, şi Gheorghe Frenţ, din Leşnic, au câştigat câte un polizor unghiular Bosch. Iustinian Ioja, din Batiz, s-a ales cu un ciocan rotopercutor EBF, iar Voichiţa Epure, din Deva, Alexandra Părău, din Bârsău şi Mircea Luţu din Deva cu câte o bormaşină cu percuţie marca Workers Best.

Lista câştigătorilor tombolei Tour Impex Group Deva este completată de alţi doi deveni, Vlad Iancu (care a câştigat un fierăstrău circular Workers Best) şi Daniel Lazăr (un polizor unghiular Workers Best), dar şi de Jose Pereira, stabilit în Dobra, care a câştigat o priză programabilă.

Campania Tour Impex Group s-a derulat în perioada 1 martie – 12 aprilie 2017, iar în tombolă au fost incluşi toţi clienţii care au cumpărat produse în valoare de minimum 50 de lei, din secţiunea Electrice sau din cea de Agricultură, din showroom-ul din Deva, situat pe Calea Zarandului. În tombolă au fost incluse şi persoanele care s-au prezentat la showroom cu câte un pliant promoţional al Tour Impex Group şi au completat un talon de participare.

Tags