glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Campionii au revenit, uşor-uşor, pe prima poziţie

Avantaje Deva este noul lider al Superligii Realsprt la minifotbal. Campioana en-titre şi-a continuat parcursul bun din ultima perioadă şi a devenit lider după 7-2 cu Autokris Hunedoara. Băieţii lui Cristi Glodean au cu un punct mai mult decât Phoenix Hunedoara, echipă ce a conduse în ierarhie o bună bucată de vreme.

De altfel, runda cu numărul şase de la baza Realsport a fost una în care favoritele de pe hârtie s-au impus şi pe suprafaţa sintetică, fiecare dintre acestea într-o manieră relativ categorică.

Plase pline

Avantaje n-a avut prea multe probleme în jocul cu Autokris Hunedoara de care a dispus cu 7-2, graţie „dublelor” lui Ţiglar (foto) şi Ungureanu şi a reuşitelor singulare ale lui Pribac, Alin Paul (aflat la primul gol în tricoul campioanei) şi Nicolescu. Astfel, Boloş şi compania au reuşit al cincilea succes la rând, singurul semieşec rămânând cel din etapa inaugurală, 2-2, cu Grawe Deva. Tot cu un succes categoric s-au ales şi cei de la Pera Bmw, care au trecut cu 6-0 de Roben Haţeg – una din echipele cu pretenţii din prima ligă. Omul meciului a fost Cărăvan, care a reuşit un hattrick, lista marcatorilor fiind completată şi de Uruci, Marta şi Vişan. O zi bună au prins şi cei de la Phoenix, după 4-0 cu Liverpool (Şumuţiu, Sabou, Dărăban, Cîrdei), dar şi Pro HD (11-6 cu Tikva), Inter Călan (4-3 cu Anonimii) şi Grawe (2-0 cu ASFC Cristur). În finalul săptămânii, toţi ochii vor fi aţintiţi asupra derby-ului dintre Avantaje şi Pheonix, programat pentru duminică, ora 16.00.

Diavolii Roşii, învininşi de… Roşu

Perfecţi în primele cinci runde, Diavolii Roşii (Liga B) au călcat pe bec în weekend, fiind învinşi de către cei de la Roşu, 6-4, după un meci spectaculos, în care până şi portarul celor din urmă a reuşit să marcheze (!) alături de Szemely (2), Părău, Oancea şi Glodean. În ciuda eşecului, Diavolii rămân primii, la patru puncte în faţa celor de la Alaska şi la cinci faţă de învingătorii din meciul direct de sâmbătă. În fine, în ultimul eşalon, City Taxi şi Cocoşul de Aur îşi continuă parcursul excelent, ambele izbutind al şaselea succes la rând după 12-1 cu Profi Football Team, respectiv 9-3 cu SNLP. Rezultatele complete şi clasamentele actulizate le găsiţi pe www.glasul-hd.ro.