glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Cam așa se joacă futsalul! (GALERIE FOTO)

Campionii României şi-au respectat statutul şi în jocul disputat împotriva celor de la Muncitorul Reşiţa. Devenii s-au impus cu 8-5 (4-2), după unul din cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon.

Diferenţa de scor putea fi şi mai mare, însă introducerea liniei a doua pe teren, în ultimele minute, a făcut ca reşiţenii să se apropie la doar trei goluri de amfitrioni.

Greu de-nvins acasă

Susținuți de o galerie inimoasă și extrem de gălăgioasă, vizitatorii au început foarte curajos jocul din Sala Sporturilor și în ciuda golului încasat de la Ignat (4) au întors rezultatul în trei minute, după o „dublă” a lui Rarinca. Ba mai mult, au mai ratat câteva ocazii bune de a se desprinde, practicând, pe alocuri, un joc bărbătesc, împins până aproape de limitele regulamentului. Excesul de zel i-a costat însă pentru că imediat după aceea au început să cedeze în urma presiunii create de campioni. A urmat, probabil, cea mai frumoasă repriză din 2015, cu devenii întorcând rezultatul și intrând cu două goluri avantaj la pauză, după reușitele lui Cristi Matei, Cristi Obadă și Robert Matei – toate, după acţiuni superbe, venite într-un interval de nici două minute! La reluare, lucrurile s-au mai așezat, Macingo a făcut 5-2 (26) şi după câteva minute mai echilibrate, Autobergamo a pornit din nou „morişca” şi Cristi Matei a reuşit o „triplă” de senzaţie în doar trei minute. Cu punctele asigurate, Lupu a trimis în teren linia a doua (în poartă debutând şi tânărul Raul Filimon) şi proporţiile scorului s-au diminuat, Ilaş marcând şi el de trei ori la rând. Cu două etape înainte de final, Autobergamo este sigură de locul întâi în sezonul regulat şi poate să se gândească deja, liniştită, la play-off. Campionatul se va întrerupe o săptamână datorită meciurilor echipei naționale din preliminariile Campionatului European 2016.

AUTOBERGAMO DEVA 8 (4)
V. Iancu, Filimon – R. Matei, R. Lupu, Cr. Matei, Ignat, Moţ (cpt.), Obadă, Macingo, Muntean, Popescu, Drăgoiu.
Antrenor: Robert Lupu
MUNCITORUL REŞIŢA 5 (2)
Sturzu – Rarinca, Ilaş, Bârcean (cpt.), Doană, Breşmeni, Costescu, Mitru, Giurcanu, Liuba, Crăguia.
Antrenor: Viorel Lolea
Au marcat: Ignat (4), Cr. Matei (12, 32, 34, 35), Obadă (13), R. Matei (13), Macingo (26) / Rarinca (5, 8), Ilaş (37, 38, 39).
Arbitri: Septimiu Burtescu (Târgovişte) şi Marian Ivănescu (Bucureşti)
Sala Sporturilor din Deva. Spectatori: 900

Vezi și

Close