glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Cadavrul unui bărbat dispărut din luna decembrie a fost găsit în râul Mureș

Trupul bărbatului, dispărut în luna decembrie a anului trecut, a fost găsit în râul Mureș. Un poliţist aflat în afara orelor de program a găsit cadavrul, prins în vegetația de pe malul râului, în zona localității Ilia.

 

Bărbatul din comuna Lăpugiu de Jos a fost dat în urmărire generală de aproape trei luni, fără rezultate însă. Omul ar fi plecat de acasă în 17 decembrie, iar de atunci nu se mai știa nimic de el. Familia sa bănuia că bărbatul s-a înecat în râul Mureș, tocmai de aceea poliția și pompierii au desfășurat și acțiuni de căutare cu barca și scafandrii. Apropiaţii dispărutului susţineau că există imagini video cu momentul în care acesta intră pe pod şi nu mai apare la ieşire. La sfârșitul săptămânii trecute, cele mai negre gânduri ale familiei au fost confirmate. Bărbatul a fost găsit fără viață, în râul Mureș. „La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală Ilia, iar cu ocazia cercetării a fost stabilită identitatea persoanei în cauză. Acesta este un bărbat în vârstă de 47 de ani, aflat în urmărire naţională ca urmare a plecării voluntare de la domiciliu (în data de 17.12.2017, în jurul orei 16:00, acesta a plecat din localitatea Săcămaş spre localitatea Ilia și nu s-a mai întors). În vederea depistării bărbatului de 47 de ani, poliţiştii au desfăşurat ample activităţi de căutare pe ambele maluri ale râului, pe raza localităţilor Ilia, Gurasada şi Dobra, activităţi ce au implicat şi participarea efectivelor I.S.U. Hunedoara şi a unor voluntari din partea familiei celui dispărut. De asemenea, poliţiştii au desfăşurat activităţi de scotocire cu efective mărite şi în pădurea Districtului Ilia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu. Radu Romulus Miclea avea doi copii, o fetiţă de opt ani şi un băiat de 17 ani.

 

Polițist și în afara orelor de program

 

Poliţiştii au fost alertaţi cu privire la prezenţa cadavrului în râul Mureş chiar de un coleg al lor, agent şef adjunct Urieș Dorin, din Ilia, polițist în cadrul Postului de Poliţie Bătrâna, care se afla în afara orelor de program. Agentul de poliţie, în vârstă de 43 de ani, este încadrat în M.A.I. din anul 1996, iar până în anul 2013 a lucrat la Serviciul Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Hunedoara, după care s-a transferat la Postul de Poliţie Bătrâna. „Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanţelor în care a survenit decesul bărbatului, al cărui cadavru (care nu prezenta urme vizibile de violență) a fost transportat la  S.J.M.L. Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

One Comment