glasul-hd.ro Web analytics

Fără categorie

BREAKING NEWS. Un nou accident cumplit pe „drumul morții”. Cinci persoane au fost rănite după ce șoferul unui microbuz a adormit la volan

Tragedie cu repetiție pe DN7, în localitatea Mintia. După ce, ieri, a avut loc un grav accident de circulație, sâmbătă dimineața s-a dat alarma din nou. Șoferul unui microbuz, care venea din Germania, a adormit la volan și a intrat în plin într-un utilaj agricol parcat pe marginea drumului.

În data de 30.07.2016, în jurul orei 07.00, un bărbat care conducea un microbuz cu 8+ 1 locuri, pe D. N. 7, dinspre Arad spre Deva, la intersecția cu un drum secundar (drumul târgului), se pare că a adormit la volan și a acroșat o combina agricolă parcată pe marginea drumului. În urma accidentului rutier, 9 persoane au fost transportate la Spitalul Județean Hunedoara – Deva pentru investigații de specialitate. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au spus reprezentanții IPJ Hunedoara. 

Din primele informații, deși toate persoanele din microbuz au fost transportate la spital, doar cinci dintre ele sunt rănite, iar dintre acestea trei au fost rănite grav. O persoană a fost transportată la spitalul din Timișoara cu elicopterul.

Circulația a fost blocată pe DN7, pe un sens timp, de o oră.

Vom reveni cu amănunte!

Sursa foto: Detașamentul de Pompieri Deva