glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateAdministrație

BREAKING NEWS. Replică tăioasă a lui Florin Oancea: „Azi propun și schimbarea lui Ovidiu Moș din funcția de viceprimar!”

Informațiile publicate astăzi de „Glasul Hunedoarei”, potrivit cărora consilierilor locali PSD li s-a dat  ordin să nu participe la ședința ordinară în cadrul căreia se va încerca schimbarea lui Răzvan Mareș din funcția de viceprimar, au încins și mai tare spiritele în Primăria Deva. Edilul municipiului a declarat, în urmă cu puțin timp, că astăzi va propune și schimbarea din funcția de viceprimar a lui Ovidiu Moș (PSD). Primarul Devei susține că, încă de ieri, au ajuns la urechile sale informațiile că social-democrații nu vor participa la ședință.

„Astăzi este zi de foc! Astăzi, voi propune și demiterea din funcție a lui Ovidiu Moș. Dacă ei vor să facem politică, și nu administrație, eu spun că facem și administrație, dar fac și politică. Nu mi se pare normal ca la ședința ordinară să nu se prezinte consilierii locali ai PSD. Asta e lipsă totală de respect față de cetățeni. Ei pot să vină la ședință și să voteze cum vor ei, că e vot secret! Dar să faci alianțe pe sub masă, și să nu vii la ședință? Ne jucăm de-a administrația, cum face Nistor la București? Nu trece, o mai pun o dată! Au transformat primăria în vamă!”, a declarat primarul Florin Oancea. 

Citește și:

Soarta lui Răzvan Mareș, în mâinile PSD. Surse: Consilierii locali social-democrați ar fi primit ordin să nu se prezinte la ședința CL Deva de astăzi