NEWS ALERT:
Home / Actualitate / BREAKING NEWS. Hoți de bancomate, prinși în flagrant în timp ce furau banii de la un ATM din Deva
IMG_5462

BREAKING NEWS. Hoți de bancomate, prinși în flagrant în timp ce furau banii de la un ATM din Deva

Trei hoți au fost prinși miercuri seara, de polițiștii deveni, în timp ce furau banii dintr-un bancomat din centrul municipiului reședință de județ. Printr-o operațiune extrem de bine pusă la punct aceștia au blocat întreaga zi în interiorul ATM-ului toți banii pe care clienții au vrut să îi retragă, iar seara, când au mers să îi ridice, au fost înhățați de oamenii legii.

„În data de 27.07.2016, în jurul orei 18.30, poliţiştii hunedoreni au surprins în flagrant trei persoane, respectiv un tânăr de 23 de ani, din judeţul Prahova, o femeie de 29 de ani, din judeţul Ialomiţa, şi un bărbat de 46 de ani, din judeţul Constanţa, la scurt timp după ce au forțat fanta unui ATM bancar, din municipiul Deva. Se pare că cele trei persoane ar fi sustras o sumă de bani, după ce au blocat în interiorul ATM–ului, cu un dispozitiv, bancnotele pe care clienții băncii care au efectuat operaţiuni bancare la atm-ul respectiv, ar fi trebuit să le retragă”, a declarat în urmă cu puțin timp purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Deva, unde au fost reţinute pentru 24 de ore pentru luarea măsurilor legale şi documentarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

Despre Livia BOTICI

Citește și

MAT 3

Sinucidere la spitalul din municipiul Hunedoara

Un pacient internat în spitalul municipal Hunedoara s-a sinucis, sâmbătă dimineaţa, aruncându-se pe fereastra salonului, …