glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

BREAKING NEWS. (EXCLUSIV) Vicepreședintele CJ Hunedoara Sorin Vasilescu, despre posibila demisie: „Sunt nemulțumit și de felul în care am fost tratat, și de felul în care merge Consiliul Județean”

Vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara Sorin Vasilescu, cel mai probabil, își va anunța demisia din instituție. „Glasul Hunedoarei” a aflat încă de vineri seara despre tensiunile dintre Vasilescu și conducerea CJ Hunedoara, dar o posibilă demisie a fost infirmată atât de el, cât și de președintele forului județean, Mircea Bobora.

În această dimineață, „Glasul Hunedoarei” a obținut o declarație, în exclusivitate, de la vicepreședintele CJ Hunedoara Sorin Vasilescu, pe care v-o redăm, în integralitate:

„Nu a fost înregistrată nicio demisie. Cel puțin, încă! I-am trimis un e-mail domnului Bobora. Când o să îmi depun demisia, atunci o să puteți să mă întrebați ce doriți. Sunt nemulțumit și de felul cum sunt tratat, dar sunt nemulțumit, în primul rând, de cum merge Consiliul Județean. Merge foarte prost! O să vă detaliez la vremea respectivă”, a declarat pentru „Glasul Hunedoarei” vicepreședintele CJ Hunedoara, Sorin Vasilescu. 

În urma știrii publicate pe site-ul nostru, Sorin Vasilescu a revenit cu o mică rectificare:

„Vreau să rectific. Lucrurile nu merg bine la Consiliul Județean. Atunci am spus <prost>, dar sunt și eu puțin tracasat. Lucrurile nu merg bine la Consiliul Județean, asta e exprimarea corectă, pe care mi-o asum. Cealaltă, într-adevăr, mi-a scăpat, și nu mi-o asum, chiar dacă au fost vorbele mele”, a spus vicepreședintele CJ Hunedoara.