glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

BREAKING NEWS: Circulație feroviară întreruptă între Șibot și Blandiana, în judeţul Alba, după ce un podeţ s-a surpat! Hunedoreni „captivi”!

Hunedoreni „captivi” în haosul creat de întreruperea circulației feroviare între Șibot și Blandiana, în județul Alba. Niciun tren nu mai trece după ce un podeț s-a surpat.

Luni, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că din cauza surpării unui podeț, circulația feroviară pe magistrala de cale ferată 200 Deva – Sibiu este oprită la km 436+600 de metri, între localitățile Șibot și Blandiana, în județul Alba. Între pasagerii „captivi” s-au aflat și hunedoreni. Cosmin a făcut aproape șase ore între Sibiu și Deva. Omul povestește haosul creat:

„Orice tren care vine pe acolo, de la Cluj, Sibiu, Brașov, București, oricare, oprește în Vințu de Jos. Oamenii sunt dați jos și preluați cu autocarele și sunt duși la Șibot. Am venit cu un tren care circula spre Budapesta. Nu mai trece nimic pe acolo. E haos total. De la Șibot am venit cu două trenuri până la Deva. Am făcut 5 ore și jumătate din Sibiu, până la Deva!”, ne-a povestit Cosmin Bachnev.

13900902_1233448643353377_55199435_n

Vom reveni cu amănunte!