glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

BREAKING NEWS. BOMBĂ! Oancea nu îl mai vrea viceprimar pe Răzvan Mareș

În urmă cu puțin timp, „Glasul Hunedoarei” a intrat în posesia ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Deva, din data de 17 ianuarie, iar punctul 3 prevede schimbarea din funcție a viceprimarului Răzvan Mareș.

Punctul 4 al ordinii de zi prevede alegerea unui nou viceprimar.

Inițiatorul proiectelor este primarul municipiului Deva, Florin Oancea.

26854294_10208458504540323_1966968213_o

Divergențele din Oancea și cei doi viceprimari, Răzvan Mareș și Ovidiu Moș, au ieșit la iveală în urmă cu aproximativ o săptămână. Atunci, noul primar le-a făcut acestora reproșuri că primăria ar avea prea multe cheltuieli cu angajații, în timp ce investițiile sunt prea puține.

„Colegii mei, din stânga şi din dreapta (trimitere la cei doi viceprimari), au fost doi ani pe funcţii de conducere. A luat vreunul organigrama să spună: «Totuşi, 10 milioane de euro. N-avem bani de investiţii. Ce facem? Că ne-au luat-o toţi înainte. A luat-o Hunedoara înaintea Devei. Nu mai vorbesc de Alba » (…) Mi-am propus să fiu corect faţă de mine şi faţă de toţi. Nu am probleme personale cu X sau Y să plece din Primărie. Nu m-a interesat niciodată că l-a adus Muntean, Mărginean, Mareş sau Moş pe X sau Y. Mă interesează, îşi face sau nu treaba”, a declarat, săptămâna trecută, Florin Oancea.

Deocamdată, nu se știe dacă acesta ar fi motivul pentru care Oancea dorește schimbarea din funcția de viceprimar a lui Răzvan Mareș.

Vom reveni cu detalii.

7 Comments

  1. O adevarata bomba… omul care renunta la candidatura si-l face primar pe Oancea…. acest primar vrea sa il schimbe… este extraodinar cat de mic este domnul primar… si urmatoarul pas urmeaza protocolul cu PSD-ul … ca doar oamenii orasului au vot cu el ca sa scape de PSD si uite asa a mintit tot electoratul si blatul este defapt mult mai mare… OANCEA + PSD = LOVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Nu lasati cioara pe drumuri ca nu i bun de nimic,numa sa bata din gura stie,facatorul de primari