glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Boboci, Haloween, Connect-R. Sărbătoarea liceenilor la Ilia

Tinerii din Ilia au avut parte de o seară incendiară în acest weekend. Sala Căminului Cultural nu a fost suficient de mare să încapă toţi tinerii care au vrut să asiste la Balul Bobocilor.

Organizatorii au scos în piaţă boxe pentru ca zecile de oameni care au rămas pe dinafară să audă spectacolul oferit de bobocii Liceului Teoretic „Silviu Dragomir” din localitate.

Bobocii „groazei”

Balul Bobocilor organizat de elevii liceului din Ilia a stat sub semnul Haloweenului, tematica aleasă fiind legată de această sărbătoare a  tenebrelor şi vrăjitoarelor.  Două prezentatoare alese foarte bine dintre elevele mai mari au fost gazdele celor şapte perechi de boboci care s-au înscris în concurs şi care au avut de trecut până la final prin patru probe. Prima încercare a constat în interpretarea unei scenete având o temă „horror”. A urmat un test de cultură generală şi dans. Ultima probă, surpriză, plină de umor, a pus bobocii  în dificultate, pentru că au avut de îndeplinit diverse îndatoriri care mai de care mai ciudate, de la găsirea unei nuci cu gura într-un castron de făină până la grănirea reciprocă cu frişcă, legaţi la ochi. Toate cele şapte perechi de boboci s-au descurcat de minune, juriul având o misiune dificilă în desemnarea cuplului de Miss şi Mister Boboc 2013. Până în final Raul şi Mălina au convins atât juriul, cât şi publicul că merită să fie încoronaţi cu titlul de Mister şi Miss Boboc 2013.

Connect-R, cadoul primarului Marius Omotă

În pauzele dintre probe mai mulţi elevi talentaţi ai liceului din Ilia au susţinut un concert de beatbox şi un microrecital de rapp. Formaţia de dans sportiv „Girls Generations” a încântat publicul înaintea vedetei care avea să fie un nume sonor al showbizului românesc. Cadoul edilului din Ilia pentru elevii Liceului „Silviu Dragomir” a fost un concert susţinut de Connect-R, unul dintre cei mai în vogă cântăreţi în acest moment. Connect-R a încins atmosfera în Casa de Cultură din Ilia la maximum. Tinerii au dansat şi au cântat alături de el în finalul unui bal pe care toată lumea l-a catalogat ca fiind cel mai reuşit organizat vreodată în Ilia.