glasul-hd.ro Web analytics

Fără categorie

Blocaj la intrarea în Deva, până mâine seară (cel puţin)

 

Lucrările de reparaţie a carosabilului din zona giratoriului dintre Sântuhalm şi Deva produc cozi destul de lungi. Responsabilii din Primărie spun că situaţia va reveni la normal în vineri spre seară.

De câteva săptămâni, Primăria Deva a preluat în administrare porţiunea DN 7 dintre Sântuhalm şi oraş, iar de câteva zile au început lucrări de reparaţii la carosabil pe sensul dinspre suburbia amintită spre reşedinţa de judeţ. Deşi se lucrează doar pe o bandă, pe o porţiune mai scurtă de 100 de metri, cozile formate pe sensul dinspre Sântuhalm spre Deva se întind de la giratoriu până la intersecţia cu drumul spre Hunedoara. Se pare că responsabilii din Primărie nu se aşteptau la un asemenea „fenomen”.

„Şi eu am trecut azi dimineaţă pe-acolo şi am văzut situaţia. De mâine se va lucra doar începând cu ora 09.00, ca să diminuăm efectele. Constructorul ne-a promis că lucrarea va fi gata în această după-amiază. Se lucrează de la 09.00 la 17.00”, spune directorul tehnic al Primăriei Deva, Ciprian Răchită.