Home / Actualitate / Bilanţul controalelor în perioada Sărbătorilor
secund2

Bilanţul controalelor în perioada Sărbătorilor

Amenzi contravenţionale în valoare de 7.500 lei şi 15 avertismente au aplicat inspectorii din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Hunedoara (DSVSA) pe parcursul lunii decembrie, pentru neregulile depistate în magazine. De asemenea, în domeniul sănătății și bunăstării animalelor inspectorii au aplicat 9 avertismente.

În perioada sărbătorilor de iarnă, inspectorii DSVSA Hunedoara au desfăşurat o serie de controale tematice în toate magazinele, supermarketurile, hipermarketurile, târgurile şi pieţele din judeţul Hunedoara. Verificările au vizat modul de comercializare, depozitare, etichetare şi transport al produselor. În urma controalelor efectuate, inspectorii au sesizat mai multe nereguli la produsele de origine animală şi non – animală pentru care au aplicat mai multe amenzi contravenţionale. „În perioada 20 decembrie– 05 ianuarie au fost efectuate controale în domeniul siguranței alimentelor și a sănătății / bunăstării animalelor. În urma acestora au fost dispuse în domeniul siguranței alimentelor, trei sancțiuni contravenționale în valoare de 7500 lei și 15 avertismente. Principalele neconformități pentru care s-au dispus sancțiunile contravenționale și avertismentele au fost următoarele: etichetare defectuoasă sau lipsa acesteia, depozitare necorespunzătoare, manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare, neîntreținerea corespunzătoare a spațiilor și ustensilelor din dotare”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSVSA Hunedoara, Leontin Laslău.

Despre Raluca STROIA

Citește și

SECUND 3

Tânărul dispărut în avalanşa din Bucegi era hunedorean. Salvamont Hunedoara a trimis opt angajaţi pentru a contribui la operaţiunile de căutare

Daniel R., alpinistul dispărut sâmbătă în urma unei avalanşe din Masivul Bucegi, avea 30 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *