glasul-hd.ro Web analytics

Diverse

Băut şi fără permis, un „şofer” a reuşit să avarieze un autoturism

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Deva, s-a ales cu dosar penal, după ce băut şi fără permis de conducere a avariat un autoturism parcat pe marginea şoselelei, dar şi maşina pe care o conducea. Incidentul s-a produs ziua în amiaza mare, în jurul orei 13:55. „Adrian C., de 24 ani, din Deva, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Streiului din Deva, a pierdut controlul volanului şi a acroşat un autoturism era parcat. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime ci doar avarierea celor două autoturisme”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, inspector principal Bogdan Niţu. Fiind testat cu aparatul alcoolscop, a rezultat faptul că tânărul avea o concentraţie alcoolică 0,38 mg/l, alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliţiei s-a constatat că nu posedă permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Minoră rănită în urma unui accident rutier

O minoră în vârstă de 11 ani, din Deva, a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe DN66, între localităţile Călan şi Batiz. Lucian T., de 40 de ani, din Călan, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 din direcţia Călan spre Simeria, între localităţile Călan şi Batiz, într-o curbă la dreapta, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţa de un autovehiculul ce circula în faţa sa şi care a redus brusc viteza, iar pentru a nu intra în coliziune cu acesta a virat dreapta, oprindu-se în şanţul de pe marginea drumului. În urma evenimentului rutier a o tânără de 11 ani, pasageră în autoturism a fost uşor rănită.

Biciclist rănit, după ce a fost lovit de un şofer neatent

Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată cu privire la faptul că la Urgenţa Spitalului din Lupeni s-a prezentat un bărbat care a declarat că a fost victima unui accident rutier. În urma sesizării, o echipă operativă s-a deplasat la Urgenţa Spitalului Lupeni, unde a identificat atât victima evenimentului rutier, Matei R., de 58 de ani, din Lupeni, cât şi pe conducătorul auto, Daniel M., de 50 de ani, din Lupeni. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că şoferul, după ce a oprit autoturismul pe care îl conducea pe Bulevardul Păcii din Lupeni, la coborârea din autoturism nu s-a asigurat suficient şi, deschizând portiera, l-a acroşat pe biciclist, care circula regulamentar pe aceeaşi direcţie de mers (Lupeni-Uricani), fiind accidentat uşor.