Home / 43 / Bate Cupa! Autobergamo-Spicom, în sferturile de finală
Bate Cupa! Autobergamo-Spicom

Bate Cupa! Autobergamo-Spicom, în sferturile de finală

Hunedorenii vor evolua, mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, în sferturile de finală ale Cupei României, tot în faţa celor de la Spicom Sfântu Gheorghe. Duminica trecută, devenii s-au impus, la limită, 7-6 (4-0), într-un meci ce a contat pentru ultima rundă a sezonului regulat.

Formaţia patronată de Dorin Popa vrea să meargă mai departe şi în Cupa României, în ciuda faptului că o calificare în semifinale ar aglomera calendarul alb-vişiniilor, dar şi al aceluia că, momentan, lotul cuprinde doar 11 jucători valizi (dintre care doi portari). "Cristi Macingo s-a accidentat, iar la Sebi Mateescu am renunţat, având în vedere că el mai lucrează şi în altă parte. În aceste condiţii, vom rula tot lotul. Vrem să ajungem în finală şi, de ce nu, să câştigăm trofeul", a spus Robert Lupu, antrenor-jucător. Partida va fi arbitrată de duo-ul Gabriel Gherman (Bucureşti) – Septimiu Burtescu (Târgovişte). Preţul unui bilet va fi de 5 lei.

Prima semifinalistă a Cupei este FK Odorheiu Secuiesc, care a trecut cu 12-3 de Sportis Târgovişte. În afară de jocul devenilor, "sferturile" mai programează şi întâlnirile dintre United Galaţi şi Dunărea Călăraşi, respectiv City'Us 2 Târgu Mureş şi City'Us Târgu Mureş.

 

Despre Claudiu SAV

Citește și

TOPUL celor mai corupte ţări din lume în 2014. Ce loc ocupã România

TOPUL celor mai corupte ţări din lume în 2014. Ce loc ocupã România

Corupţia a crescut în China, Turcia şi alte ţări cu o creştere economică puternică, avertizează …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *