glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Banda care a terorizat Hunedoara a fost arestată

Patru tâlhari care din noiembrie terorizează municipiul Hunedoara au fost arestați. Trei dintre ei au fost închiși în arestul Poliției, în timp ce unul a fost arestat la domiciliu. Aceștia au tâlhărit zeci de copii, cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani, dar și mai mulți pensionari.

Marți, în urma unei acțiuni desfășurate pe raza municipiului Hunedoara, poliţiştii hunedoreni au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 ani, toţi din municipiul Hunedoara, faţă de care vor efectua cercetări cu privire la comiterea mai multor infracțiuni de furt și tâlhărie. Faptele ar fi fost comise în cursul lunilor noiembrie și decembrie 2017, pe raza municipiului Hunedoara, atât pe timp de noapte cât și pe timp de zi. Poliţiştii au stabilit că cei patru tineri, purtând glugi trase pe cap și având fețele acoperite cu eșarfe, au acostat mai multe persoane pe care, prin exercitarea de violențe, le-au deposedat de bunuri de valoare, în special telefoane mobile și bani. „Victimele nu erau alese la întâmplare: acestea erau urmărite și proveneau din rândul minorilor, în special elevi cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani, care erau preluați în momentul în care ieșeau de la școală și din rândul persoanelor ce obișnuiesc să consume cantități mari de alcool. Cei patru își atacau victimele din spate, după ce le forțau să meargă în locuri izolate le deposedau de bunuri și bani. Astfel, au fost sustrase 8 telefoane mobile cu o valoare totală de aproximativ 8.000 lei (prejudiciu recuperat parțial) și 750 de euro (sumă  recuperată integral)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu. În urma cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că cei patru hunedoreni ar mai fi comis şi alte fapte de acest gen, activitatea infracțională a acestora urmând să fie documentată de poliţişti, în cadrul anchetei aflate în derulare.

În cursul zilei de ieri, trei dintre ei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar un altul va sta în arest la domiciliu, pentru aceeași perioadă de timp.

Loading...