NEWS ALERT:
Home / Timp liber / Bancuri / Bancurile zilei 17.02.2014

Bancurile zilei 17.02.2014

Un avocat era bucuros că fiul său terminase avocatura şi astfel putea să-i calce pe urme.Trece ceva timp şi avocatul cel tânăr preia cazurile tatălui său acesta ieşind la pensie. Într-o zi vine bucuros acasă şi îi zice tatălui: Tată, ştii cazul ăla care n-ai putut tu să-l rezolvi în 25 de ani!

– Da fiule!

– Păi eu lam rezolvat într-o săptămână!

– Foarte bine fiule, dar să nu uiţi că acel caz te-a ţinut pe tine la şcoală, la liceu, la facultate şi mai rămânea şi de-o vacanţă…

 

Patru prieteni, un arhitect, un chirurg, un anestezist şi un politician s-au întâlnit la o discuţie şi au decis să stabilească care dintre ei are cea mai veche meserie din lume. Chirurgul a început să-şi susţină cauza:

– Biblia spune că Domnul a luat o coastă de la Adam şi a creat femeia, iar asta dragii mei presupune talentul celui mai iscusit chirurg. Rezulta că meseria mea e cea mai veche din lume.

– Să zicem că ai dreptate, spune anestezistul. Totuşi, înainte de a efectua operaţia, pacientul trebuie adormit, iar asta necesită talentul celui mai iscusit anestezist. Aşadar, cred că meseria mea poate fi considerată cea mai veche.

– Să zicem că aveţi amândoi dreptate. Totuşi, înainte de orice nu a existat decât haosul. Totul a trebuit să fie plănuit, schiţat şi construit, iar asta necesită talentul celui mai iscusit dintre arhitecţi. Auzind acestea, politicianul îşi priveşte cei 3 prieteni şi le spune: Şi totuşi, dragii mei, cine credeţi că a creat haosul?

 

Un om s-a întrebat dacă e păcat să facă sex în ziua Domnului, deoarece nu era sigur dacă sexul este o muncă sau o joacă. Aşa că s-a dus mai întâi şi a întrebat un călugăr asupra problemei în cauză.

Călugărul i-a răspuns: !Fiul meu, după îndelungate cercetări asupra Cărţii Sfinte sunt în măsură să-ţi zic că sexul este o muncă, aşadar este păcat să-l faci în ziua Domnului”. Neîncrezător, şi gândind “ce ştie un călugăr despre sex?”, omul s-a dus apoi la un preot cu experienţă şi căsătorit. A primit acelaşi răspuns: sexul este o muncă. Pentru a se lămuri definitiv s-a gândit să se ducă şi la rabin. Rabinul i-a răspuns: “Dragul meu, cu siguranţă sexul este un joc şi poţi să-l faci liniştit aşadar în ziua de Sabat”. Curios, omul nostru l-a întrebat: “Cum poţi fi asa de sigur?” Zâmbind, rabinul i-a răspuns: “Dacă sexul ar fi fost o muncă, nevastă-mea ar fi pus-o pe menajeră să-l facă”.

 

Numele carburanţilor au fost schimbate în Nina Ricci, Chanel No.5 şi Giorgio Armani pentru a justifica preţurile de la pompă.

 

 

 

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

Bancul zilei 12.03.2015

Bancul zilei 12.03.2015

– Alo , Ioane hai la o bere la barul din colt. – Pai cand …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *