glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Bâlbă şi Bucă, pentru promovare

În ciuda tuturor problemelor întâmpinate de-a lungul acestei veri, jiuliştii au, din nou, gânduri mari. Oficialii grupării din Vale anunţă că vor să promoveze şi tocmai de aceea au perfectat cinci transferuri în ultimele zile. Cele mai cunoscute nume sunt Ionuţ Bâlbă şi Sorin Bucă.

Foştii jucători ai Politehnicii Iaşi şi ai Astrei Ploieşti se antrenează deja sub comanda lui Toni Sedecaru, iar contractele lor urmează să fie înregistrate la Federaţie în zilele ce urmează.

Pe ultima sută de metri

Chiar dacă mai mulţi jucători care au purtat tricoul alb-negru în sezonul precedent au ales să părăsească echipa din cauza restanţelor financiare, conducerea „minerilor” nu a disperat în niciun moment şi s-a întărit pe ultima sută de metri. Astfel, alături de cei doi jucători care au activat şi în Liga I, la Jiul vor mai evolua în acest sezon Dragoş Teodorescu (mijlocaş central, ex-FC Oltchim Râmnicu Vâlcea, Liga a III-a) şi „veteranii” Gabriel Apetri (ultima dată la Ştiinţa Miroslava, Liga a IV-a Iaşi) şi Mircea Gheorghe (venit de la CS Ştefăneşti, Liga a III-a). „Multă lume s-a îndoit de noi, dar să fie clar pentru toată lumea, noi vom lupta pentru promovare. Ne-am întărit cu aceşti jucători care au evoluat în prima ligă aşa că avem toate şansele”, a declarat preşedintele George Boboc. Petroşenenii s-au despărţit în această vară de mai mulţi jucători, printre care Toc, Riviş, Bertea, Copil sau Hotoboc. Jiul va debuta în noul sezon al Ligii a III-a, chiar pe terenul rivalei FC Hunedoara, vineri, 31 august, de la ora 18.00. „Le luăm punctele. Trebuie să îi batem ca să începem cu dreptul”, a mai spus Boboc.