Home / Actualitate / Avocatul Poporului vine la Deva
avocatul poporului

Avocatul Poporului vine la Deva

Hunedorenii care nu se descurcă să descâlcească iţele justiţiei au ocazia să primească consultanță gratuită de la reprezentanții Biroului Teritorial Alba Iulia al Instituţiei Avocatul Poporului. Acesta va veni la Deva joi, 26 ianuarie, de la ora 10:30.

Demersul Instituţiei Prefectului – judeţul Hunedoara, în vederea apropierii instituţiilor statului de cetăţeni, început încă de la finele anului 2011, continuă. Prin colaborarea inter-instituțională, se oferă posibilitatea cetăţenilor judeţului Hunedoara de a se întâlni cu reprezentanţi ai Biroului Teritorial Alba  Iulia al Instituţiei Avocatul Poporului.

,,Pe această cale, aducem la cunoștința cetățenilor hunedoreni faptul că aceștia se pot înscrie la audiențe atât prin telefon la 0254/211850, int. 29029, cât și direct la sediul Instituției Prefectului – județul Hunedoara, Compartimentul Informare, Relații Publice și Registratură”, se arată într-un comunicat de presă emis de Prefectura Hunedoara.

Despre Livia BOTICI

Citește și

O astfel de jucărie ar mai fi alinat suferinţa unei fetiţe, dacă furnizorul şi o companie de curierat ar fi dat dovadă cu adevărat de profesionalism

Fan Courier și Elefant.ro răpesc bucuria unui copil grav bolnav. Spiritul sărbătorilor nu vine cu poșta rapidă

Serviciile îndoielnice, lipsa de comunicare și amabilitate a personalului filialei din Deva a firmei Fan …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *