NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Autospeciale din Hunedoara, dislocate către județele amenințate de ninsoare și viscol
isu

Autospeciale din Hunedoara, dislocate către județele amenințate de ninsoare și viscol

Autospeciale de tractare, transport personal sau victime, șenilate, autocamioane de intervenție și autofreze de zăpadă multifuncționale vor fi dislocate în județele Brăila, Buzău, Călărași, Ialomița și Constanța, în urma prognozelor care preconizează fenomene meteo periculoase.

„Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a ordonat unităților subordonate pregătirea și constituirea unor grupări de sprijin care să intervină în județele posibil a fi afectate. În componența echipajelor operative se află și paramedici, personal care va acționa în sprijinul colegilor lor la misiunile de acordare a primului ajutor calificat”, informează un comunicat al IGSU. Astfel, grupări de sprijin formate din autospeciale de tractare și autospeciale cu capacitate de trecere mărită (șenilată/UTV) vor fi dislocate de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Galați, Dolj, Hunedoara, Sibiu, Mureș și Timiș către zonele de competență ale Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Brăila, Călărași, Buzău și Ialomița.

Despre Livia BOTICI

Citește și

MAIN FOTO

Dezastrul de la căminul REMPES. Blocul social al Primăriei Deva avea un „plafon” format doar din laţuri, plastic şi gips-carton (GALERIE FOTO)

Primăria Devei se poate înscrie în fruntea listei cu exemple de „aşa nu” când vine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *