glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Autobergamo are un singur obiectiv cu Muncitorul: victoria

După seria dură în care a întâlnit rând pe rând Informatica, City’us, Odorhei şi United, liderul Ligii întâi la futsal, Autobergamo Deva, are aparent un moment de respiro în campionat. Adversarul de duminică, Muncitorul Reşiţa, nu este unul cu o cotă valorică ridicată, însă orice meci are totuşi în componenţa sa şi un anumit grad de incertitudine.

Partida contează pentru etapa a şasea din Liga 1, una incompletă din cauza participării celor de la City’us Târgu Mureş în grupele („main round”) UEFA Futsal Club. Cum şi Informatica Timişoara e programată să stea în această etapă, Autobergamo are şansa reală de a se distanţa în clasament de ambele rivale, cel puţin pentru moment, în cazul unei foarte probabile victorii în faţa reşiţenilor.

Meci cu o favorită clară

În confruntările directe din sezonul trecut Autobergamo a avut un meci lejer la Deva în tur, când a trecut de Muncitorul cu un 16 – 2 fără istoric. În meciul retur la Reşiţa au existat însă unele probleme, devenii impunându-se doar cu 4 – 3 în faţa unei formaţii care a fost departe de a prinde un loc în play-off. Pentru jocul de duminică

„Am fost nu atât supărat, cât dezamăgit după meciul de la Galaţi. Sâmbătă o să am o şedinţă cu jucătorii, să clarificăm nişte lucruri, pentru că este evident că ceva nu merge la echipă. Problema este că nu marcăm, cu United a fost al doilea meci după cel cu Odorhei în care nu am reuşit timp de 30 de minute să înscriem. Valoarea se vede în meciurile tari, cum au fost cele de la Timişoara şi Galaţi, cum vor fi cele de la Iaşi şi Călăraşi, unde iarăşi vom avea jocuri grele, nu cu Târgu Secuiesc sau Reşiţa, să mă ierte aceste echipe, dar ăsta e adevărul. Mai e mult de lucru până să ajungem să evoluăm aşa cum îmi doresc şi trebuie să vedem şi să hotărâm ce e de făcut în privinţa aceasta”, a declarat Dorin Popa, preşedintele lui Autobergamo Deva, pentru Glasul Hunedoarei.

Tags