glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Autobergamo a trecut la pas de Clujana, urmează meciul de la Iaşi (GALERIE FOTO)

Aşa cum era de aşteptat, Autobergamo nu a avut nici un fel de probleme în sala proprie, duminică seara, în faţa formaţiei Clujana Cluj Napoca. Într-un meci contând pentru etapa a noua Ligii 1 la futsal, devenii s-au impus cu un 9 – 1 care nu lasă loc la prea multe comentarii.

A fost un festival de goluri – puteau fi chiar mai multe – şi un bun prilej pentru deveni de a exersa diverse scheme de joc în faţa unui adversar care s-a apărat şi cam atât timp de 40 de minute, cu rare excepţii în care a îndrăznit să iasă din terenul propriu.

Set de tenis la pauză

În aceste condiţii şi dată fiind diferenţa de valoare ştiută între cele două formaţii, nu a fost de mirare scorul înregistrat la final. Să notăm, ca un fapt mai puţin întâlnit, că în prima parte Autobergamo a reuşit în două rânduri câte două goluri într-un singur minut, ceea ce iarăşi poate oferi un tablou destul de fidel a ceea ce a fost duminică în Sala Sporturilor.

Primul şut la poartă a venit în secunda 18 a jocului, când Tacot a tras în portarul Filimon, care în ciuda celor nouă goluri primite a fost cel mai bun om al oaspeţilor în acest meci. Golul a căzut totuşi în secunda 45, când Matei a reluat în poartă cornerul executat de Tacot. A urmat, la propriu, minutul şi ocazia pentru deveni, rând pe rând Obadă, Pânzaru, Al-Ioani şi Nuno, acesta de două ori, având majorarea scorului în picior. „Coco” Nuno s-a revanşat însă în minutul 7, când a driblat absolut totul şi a înscris după o acţiune individuală superbă. În acelaşi minut 7, Tacot a făcut 3 – 0 din pasa lui Obadă şi tot el a majorat diferenţa în min. 9, fiind la capătul unei combinaţii cu Matei şi Obadă. Nuno a expediat un balon în transversală (min. 11), însă cel care a marcat a fost Cucurzan în min. 12, la unul dintre rarele contraatacuri ale clujenilor, ceea ce avea să fie golul de onoare al oaspeţilor.

A ieşit la rampă şi „Ique” Ribeiro, cu un şut din unghi care a dus scorul la 5 – 1, pentru ca în acelaşi minut 15 să înscrie şi Obadă, la o pasă a lui Matei, cu un şut care a lovit mai întâi transversala. A urmat un festival de ratări, Pânzaru de două ori, Nuno în trei rânduri şi Al-Ioani trecând pe lângă al şaptelea gol.

Spectacol cu doar trei goluri după pauză

La asemenea scor băieţii de la Autobergamo au ridicat complet piciorul de pe acceleraţie în repriza secundă, mulţumindu-se să ofere publicului faze de spectacol şi combinaţii în viteză, dar arătând mai multă „milă” faţă de poarta adversă. Ribeiro şi Obadă au fost recordmanii ocaziilor irosite în partea a doua a meciului, însă clujenii au prins şi ei o perioadă bună de joc, când Leahu şi Pintea au ratat şi ei înscrierea golului doi pentru echipa lor.

Pânzaru, după o combinaţie cu Tacot şi Matei, a dus tabela la 7 – 1 în min. 28, Nuno a făcut 8 – 1 în min. 32 după o pasă a lui Ribeiro, iar Ribeiro a stabilit scorul final în min. 34, cu un şut pe jos la rădăcina barei. Şutul lui Matei a lovit bara un minut mai târziu, l-a imitat Pânzaru câteva secunde după aceea, iar Drăgoiu, Nuno, Tacot, Obadă şi din nou Nuno şi Drăgoiu nu reuşesc să aducă şi golul 10 al gazdelor la numeroasele ocazii avute.

Pentru Autobergamo urmează acum deplasarea de la Iaşi pentru meciul cu Politehnica, echipă care a făcut doar un 3 – 3 etapa aceasta la Reşiţa, cu Muncitorul.

AUTOBERGAMO: Toniţă, Iancu, Savu – Pânzaru, Matei, Obadă, Tacot, Ignat, Al-Ioani, Nuno, Ribeiro, Drăgoiu. Antrenor Florin Ignat.
CLUJANA: Filimon, Mocan – Tamaş, Leahu, Pintea, Incze, Mărginean, Jucan, Cioban, Cucurzan, Suto. Antrenor Miklos Tamas.

Marcatori: Nuno, Tacot, Ribeiro câte două goluri, Matei, Obadă, Pânzaru câte unul, respectiv Cucurzan.

Loading...
Tags