glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Autobergamo se impune la Iaşi şi rămâne lider în Liga 1

Aşa cum era de aşteptat, Autobergamo a câştigat meciul din prima etapă a returului Ligii întâi susţinut la Iaşi în compania Politehnicii din localitate. Devenii s-au impus cu 3 – 0, după un joc în care gazdele – aflate în luptă directă cu Imperial Wet pentru un loc în play-off – au încercat să dea o cât mai bună replică echipei campioane.

Până la urmă însă plusul de valoare şi de experienţă şi-a spus cuvântul şi Autobergamo a obţinut cea de-a opta victorie în zece etape, rămânând lider în campionat indiferent de rezultatul Odorheiului de ieri seară. Pentru deveni urmează acum meciul de vineri de la Miercurea Ciuc din Liga 1, după care vin meciurile de la Madrid din UEFA Futsal Cup.

„Vechea gardă” a punctat la Iaşi

Scorul a fost deschis relativ târziu, în minutul 9. Atunci Csoma a lucrat o fază pe partea stângă de atac a devenilor, balonul a ajuns la Ignat şi acesta nu l-a iertat de Grigoraş. Portarul gazdelor a mai scos balonul din plasă în minutul 12, la şutul lui Obadă expediat la rădăcina barei, de la distanţă, după o pasă în adâncime primită de la Florin Matei. Ultimul gol al întâlnirii a fost marcat de Florin Matei în minutul 32, la o fază plecată de la Obadă. Ieşenii puteau înscrie şi ei golul de onoare, însă în trei rânduri mingea expediată de jucătorii lor a lovit barele porţii devene.

Iată şi lotul deplasat de Autobergamo la Iaşi pentru acest meci: Toniţă, Savu – Ferreira, Obadă, Fl. Matei, Cr. Matei, Pânzaru, Tacot, Ignat, Stoica, Csoma. Antrenor Marcos Angulo.

Rezultate Liga 1

Muncitorul Reşiţa – United Galaţi 0 – 9 (meci restanţă)

etapa 10:

Spicom Sf. Gheorghe – Imperial WET 1 – 5

City’us Tg. Mureş – United Galaţi 1 – 10

CSM Poli Iaşi – Autobergamo Deva 0 – 3

FK Odorheiu – Muncitorul Reşiţa s-a terminat aseară, după închiderea ediţiei

Informatica Timişoara – Dunărea Călăraşi se joacă astăzi