glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Autobergamo joacă mâine la Târgu Mureş în penultima etapă

Începută vineri cu jocul de la Sfântu Gheorghe, etapa cu numărul 17 (penultima din sezonul regulat) a Ligii întâi la futsal se află în plină desfăşurare. Runda a avut două capete de afiş: partida de la Timişoara dintre Informatica şi Imperial Wet (care s-a încheiat aseară, după închiderea ediţiei) şi cea dintre Odorheiu Secuiesc dintre Futsal Klub şi United Galaţi care se dispută astăzi, ambele decisive în stabilirea ierarhiei finale a Ligii întâi.

Autobergamo închide etapa marţi la Târgu Mureş cu un meci care nu demult decidea titlul în Liga întâi, acum ajuns o simplă formalitate pentru campioană în compania ultimei clasate, City’us.

Devenii sunt în momentul de faţă mai mult cu gândul la competiţia numărul doi din futsalul autohton, Cupa României. Aceasta deoarece pe de o parte programul din ultimele două etape rămase de disputat din campionat este unul cât se poate de accesibil, pe de alta că şi-a aflat adversara din semifinalele competiţiei, cât şi locul unde se va desfăşura turneul final.

Federaţia a atribuit, în perioada 28 – 29 martie, organizarea Final Four din Cupă oraşului Miercurea Ciuc, a cărei reprezentantă Imperial Wet a făcut furori în actuala ediţie, eliminând două formaţii mult mai bine cotate, pe Dunărea Călăraşi (5 – 0 în deplasare) şi pe United Galaţi (7 – 2 acasă). Tocmai pe Imperial o va întâlni Autobergamo, pe terenul acesteia, într-una din semifinalele competiţiei. În celălalt meci din penultimul act deţinătoarea trofeului, Informatica Timişoara, are o misiune mai facilă în faţa Politehnicii Iaşi.

Unul dintre obiectivele declarate al echipei campioane este şi recucerirea Cupei României în sezonul actual, după ce la ediţia trecută a pierdut finala în faţa Informaticii.

Liga 1, etapa 17

Spicom Sf. Gheorghe – CSM Poli Iaşi 1 – 5

Informatica Timişoara – Imperial Wet s-a jucat aseară

astăzi: Muncitorul Reşiţa – Dunărea Călăraşi (ora 16)

astăzi: FK Odorheiu – United Galaţi (ora 18)

mâine: City’us Tg. Mureş – Autobergamo Deva (ora 18)