glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Autobergamo începe returul cu deplasarea de la Iaşi

Liderul şi totodată campioana Ligii întâi la fotbal, Autobergamo Deva, mai are programate în acest an încă cinci jocuri din întrecerea internă, în afara celor internaţionale de la sfârşitul acestei luni din Elite Round al UEFA Futsal Cup. Primul dintre acestea, cronologic, este deplasarea de mâine de la Iaşi, din prima etapă a returului de campionat.

Adversara echipei devene este CSM Politehnica, ocupanta locului 6 în clasamentul Ligii întâi şi principala pretendentă la ultima poziţie care permite accesul în play-off la finalul sezonului regulat. Formaţia ieşeană are un punct avans în faţa principalei contracandidate, Imperial Wet Miercurea Ciuc, şi absolut nimic de pierdut în faţa deţinătoarei titlului la acest meci care va începe la ora 16.

Avantaj net de partea oaspeţilor

Cele două s-au întâlnit de patru ori în sezonul competiţional precedent, de fiecare dată victoria revenind lui Autobergamo, conform aşteptărilor. A fost 4 – 3 la Iaşi şi 3 – 0 la Deva în sezonul regulat, apoi 5 – 0 la Iaşi şi 9 – 2 la Deva în sferturile de finală ale campionatului (a fost atunci un alt sistem de play-off decât cel actual).

În turul actualei ediţii a Ligii 1 devenii s-au impus în sala proprie cu un 12 – 1 care nu necesită prea multe comentarii. Cum de la sfârşitul lui august, când s-a disputat acea partidă, şi până acum nu s-au produs schimbări esenţiale în loturile celor două echipe, raportul de forţe s-a păstrat în mod firesc, astfel că este de aşteptat o nouă victorie a campioanei. Autobergamo se prezintă înaintea acestui meci cu şapte victorii şi două egaluri, 23 de puncte şi un golaveraj de 69 – 13, Politehnica cu trei victorii, două egaluri şi patru înfrângeri, 11 puncte şi golaveraj 44 – 40, încă un argument în favoarea unui succes devean, oricât ar fi balonul de rotund şi la futsal.

Programul etapei a 10-a din Liga 1

10 noiembrie: Spicom Sf. Gheorghe – Imperial WET (în tur 1 – 9)

11 noiembrie: City’us Tg. Mureş – United Galaţi (0 – 3)

11 noiembrie: CSM Poli Iaşi – Autobergamo Deva (1 – 12)

12 noiembrie: FK Odorheiu – Muncitorul Reşiţa (3 – 13)

14 noiembrie: Informatica Timişoara – Dunărea Călăraşi (4 – 2)

Aseară s-a jucat restanţa Muncitorul Reşiţa – United Galaţi, terminată după închiderea ediţiei.

Loading...