glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Ați văzut-o? Urmărită național, după ce a dispărut de acasă

O tânără de 22 de ani este căutată de poliție, după ce a dispărut de acasă de cinci zile. La momentul dispariției, femeia a plecat să își cumpere țigări, dar nu s-a mai întors. Aceasta are un copil de numai opt luni.

disparataFemeia locuiește, de fapt, în județul Alba, dar se afla în comuna Baru, de la sărbătorile de Paște, la domiciliul mamei sale. Tânăra, care se numește Ileana Raluca Tuli, în data de 14 aprilie, a mers la magazinul din sat să își cumpere țigări, iar de atunci apropiații săi nu au mai văzut-o. Abia după trei zile, concubinul mamei sale au anunțat autoritățile, care încearcă să dea acum de urma femeii. În baza sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a tinerei, faţă de care a fost solicitată urmărirea naţională. Semnalmentele acesteia sunt: înălţime – 1,55 m, greutate – 50-55 kg, faţă ovală, păr șaten-lung, constituție atletică (avea aplicate două piercing-uri sub formă de bobiță din metal, de culoare argintie, unul în nas, iar celălalt deasupra buzei superioare, în partea dreaptă). Tânăra are aplicate, pe antebrațul stâng, două tatuaje cu textele „Cipriany” și „Antonia”, iar în momentul plecării  voluntare de la domiciliul mamei, era îmbrăcată cu pantaloni de culoare închisă și o vestă din material de fâș, de culoare roz deschis combinat cu roz închis, iar în picioare purta pantofi tip sport, culoare albă.

Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.