glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Aţi văzut-o? Polițiștii caută o femeie care a dispărut de acasă, vinerea trecută

O femeie, în vârstă de 52 de ani, din comuna Baru, este dată dispărută de vineri, iar, deocamdată, aceasta este de negăsit. Polițiștii cer ajutorul hunedorenilor care au informații despre persoana dispărută.

Autoritățile au fost sesizate, vineri seara, de către membrii familiei femeii. „În data de 24.11.2017, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Baru au fost sesizați de către un bărbat din localitate, despre faptul că soția sa, Bălușă Olga (foto), în vârstă de 52 de ani, a plecat voluntar de la  domiciliu, în dimineaţa zilei de 24.11.2017 şi nu a mai revenit. Poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare în teren, în vederea depistării femeii. Persoana în cauză a mai fost plecată voluntar de la domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu. Semnalmentele persoanei dispărute: înălțime de aproximativ 1,60 m, greutate – 60 kg, ochi verzi, păr roșcat, fața rotundă, prezintă semne particulare (în zona încheieturii mâinii stângi, prezintă un semn de culoare neagră, în formă de frunză). Familia nu a furnizat informaţii cu privire la obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta femeia în momentul plecării de la domiciliu.

Persoanele care deţin informaţii utile în acest caz sunt rugate să le furnizeze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Loading...