glasul-hd.ro Web analytics

Home / Timp liber / Rețeta zilei / Aripioare picante
maxresdefault

Aripioare picante

Ingrediente: 

ulei, 1/2 ardei iute jalapeño (tăiat fâșii subțiri), 1 lingură amidon, 6 aripioare de pui proaspete AVIS 3000 , sare, piper, 1 lingură unt moale, 2 linguri sos de ardei iute

Mod de preparare:

Încălzește sosul de ardei iute pe foc mediu. Adaugă untul, puțin câte puțin, și încorporează-l. Condimentează cu sare și piper. Între timp, condimentează și aripioarele de pui cu sare și piper și lasă-le așa timp de 5 minute. Apoi, tăvălește-le prin amidon. Încinge ulei vegetal într-o tigaie, la foc mediu, și pune la prăjit aripioarele. Gătește-le  8 minute, întorcăndu-le pe fiecare parte. Scoate aripioarele într-un bol, adaugă sosul încălzit și ardeiul iute tăiat fâșii. Amestecă și servește imediat.  Poftă bună!

Despre Glasul Hunedoarei

Citește și

shutterstock_14728054

PUI CU CEAPĂ LA CUPTOR

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 1/2 linguriţă boia de ardei dulce, 1/4 linguriţă șofran, 1/4 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *