glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Arată-ți brandul! Firma ta, la un click distanță

Ai nevoie de o expunere cât mai bună? Fă-ţi firma şi mai vizibilă odată cu înscrierea pe catalogul on-line al celor mai importante companii din Deva. Mai aproape de clienţi, cu doar un singur click.

După trei ani şi jumătate, catalogul firmedeva.ro a ajuns la prima schimbare majoră de înfăţişare. Ai acum o nouă interfaţă, mult mai plăcută şi mai uşor de utilizat. Noi posibilităţi de a-ţi face cunoscută compania, cu uşurinţă, pe reţelele de socializare. O vizualizare mai bună, indiferent de modulul pe care îl foloseşti pentru a navigha pe internet.

„Din punct de vedere al programării, portalul a fost rescris de la zero. Am folosit cele mai noi tehnici de programare pentru a face acest portal să se încarce repede tuturor utilizatorilor, fie că ei vor intra de pe un PC, o tabletă sau telefon mobil. La partea de design, am regândit şi am dorit să creem o interfaţă mult mai prietenoasă cu utilizatorul, care acum îşi găseşte informaţiile mult mai rapid şi uşor. Schimbarea aduce şi un nou sistem de localizare pe hartă a firmelor, folosind cele mai noi tehnologii de la Google”, povesteşte Daniel Văcărețu, programatorul portalului.

Mai mult, acum ai un magazin virtual de prezentare în care poţi să-ţi expui toate produsele. Simplu, eficient şi rapid! Şi cu costuri mai mici decât până acum! Vei fi mai simplu de căutat şi de urmărit. Am pus un mare accent şi pe partea de securitate, aşa că poţi să gestionezi informaţiile afişate, direct din contul tău de client.

„Am aşteptat această schimbare de peste un an de zile, în acest timp încercând o serie de simulări şi teste. Împreună cu programatorul nostru am încercat să ajungem la o interfaţă cât mai plăcută şi uşor de utilizat care să posede, în schimb multiple funcţii. De asemenea, în următoarele zile, vom trece la noile tarife, mai mici, în ciuda faptului că am venit cu multiple îmbunătăţiri”, spune Cosmin Bachnev, administratorul portalului.

Începând din această săptămână ne extindem şi în alte oraşe! Punem firmele din Alba Iulia, Iaşi şi Bucureşti pe harta on-line-ului. Şi acesta e doar începutul! În decurs de un an, încercăm să acoperim toate oraşele importante ale ţării.

     Fii prezent în catalogul virtual al firmelor!

     Firmedeva.ro – cartea de vizită a firmei tale!