glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Anul începe cu cinci derby-uri la Realsport

Campionatele de minifotbal dedicate amatorilor se reiau în acest weekend, la baza sportivă Realsport. Şi cum se putea mai bine, dacă nu cu o serie de jocuri extrem de importante, runda cu numărul 16 programând atât în Superligă, cât şi în Ligă derby-uri între ocupantele primelor două locuri.

După ce au terminat anul în fotoliul de lider al Superligii, în urma unei remize nebune cu Paloma (3-3), cei de la Alfa Team Cristur trebuie să confirme că merită prima poziţie şi în întâlnirea cu cei de la Avantaje, care se află la doar o „lungime” în spatele formaţiei la care joacă, printre alţii, şi antrenorul secund al Mureşului, Elek Szemely. Derby-ul rundei este programat duminică, de la ora 15.00. Dar acesta nu este singurul punct de atracţie al primei runde din Superligă, înaintea jocului dintre primele două ocupante ale clasamentului fiind programate alte două partide la fel de promiţătoare: duelul locurilor cinci şi şase dintre Paloma şi Quasar Deva (ora 13), dar şi cel între ocupantelor locurilor şapte şi opt, FC Anonimii şi Pheonix, meci ce va începe la ora 14.

Derby şi în Ligă

Nici cu un eşalon mai jos nu va lipsi spectacolul. Relansarea campionatului vine şi aici cu un duel între primele două din ambele serii! Sâmbătă de la ora 17.00, Full GSM şi General Service vor juca pentru a stabili liderul Seriei I, cele două fiind despărţite în clasament doar de un punct, în vreme ce în cealaltă serie, cei de la Proiectul Rabla vor încerca să se distanţeze la nouă puncte de AS FC Cristur, „şocul” primelor clasate urmând a se disputa de la ora 14. Glasul Hunedoarei va prezenta săptămâna viitoare, pe larg, tot ce s-a întâmplat în primele jocuri ale anului.