glasul-hd.ro Web analytics

Concurs

Anul acesta, Moşu’ vine prima dată la Glasul Hunedoarei!

Glasul Hunedoarei, Avis 3000 şi magazinele PRO HD uşurează munca Moşului! Citeşte cotidianul nostru în perioada 15-22 decembrie, decupează talonul găsit în ziar şi pune-l în urna special amenajată la sediul redacţiei din Deva, b-dul Decebal, bloc M, parter, jud.Hunedoara. Taloanele pot fi trimise şi prin poştă, în plic, pe adresa redacţiei, cu menţiunea „Pentru concurs”.

Totul până pe 22 decembrie, ora 14.00. Ai şansa de a câştiga un smartphone Samsung Galaxy S4 Mini şi o husă de telefon, un brad natural precum şi ornamente de Crăciun, dar şi pachete cu produse tradiţionale de Crăciun. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi, iar numele lor vor fi publicate în ediţia de marţi, 23 decembrie, a cotidianului nostru.

 

 

 

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE „Anul acesta, Moşu’ vine prima dată la Glasul Hunedoarei!”
Perioada campaniei: 15-22 decembrie 2014
SECTIUNEA 1. ORGANIZATORI & PARTENERI
Organizatorii campaniei promoţionale „Anul acesta, Moşu’ vine prima dată la Glasul Hunedoarei!” sunt cotidianul Glasul Hunedoarei, cu sediul în Deva, b-dul Decebal, bloc M, parter, jud. Hunedoara, în parteneriat cu SC AVIS 3000 şi magazinele PRO HD, cu sediul în Mintia, str. Lucian Blaga, nr. 2. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa publicul.
SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI PROMOŢIONALE
Campania promoţională se desfăşoară în judeţul Hunedoara.
SECŢIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOŢIONALE
Campania promoţională se desfăşoară în perioada 15-22 decembrie 2014.
SECŢIUNEA 4. CONDIŢII DE PARTICIPARE
La această promoţie participă persoanele care decupează talonul din cotidianul GLASUL
HUNEDOAREI
, îl completează şi îl depun în urna special amenajată la sediul redacţiei din Deva, b-dul Decebal, bloc M, parter, jud. Hunedoara, până la data de 22 decembrie, ora 14.00. Taloanele pot fi trimise şi prin poştă, în plic, pe adresa redacţiei, cu menţiunea „Pentru concurs”. O persoană poate participa cu doar un singur talon înscris pe numele său.
SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE
La aceasta campanie promoţională pot participa toate persoanele fizice cu cetăţenie română şi cu domiciliul în judeţul Hunedoara, care au împlinit 14 ani până la data de 23.12.2014. Nu pot participa la această campanie angajaţii companiei implicate în realizarea concursului, precum şi rudele de gradul întâi şi afinii acestora (soţ/soţie).
SECTIUNEA 6. MODUL DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI PROMOŢIONALE
Citeşte GLASUL HUNEDOAREI în perioada 15-22 decembrie 2014, decupează talonul campaniei, completează-l integral şi pune-l în urna special amenajată la sediul redacţiei din Deva, b-dul Decebal, bloc M, parter, jud. Hunedoara. Taloanele pot fi trimise şi prin poştă, în plic, pe adresa redacţiei, cu menţiunea „Pentru concurs”.
SECTIUNEA 7. PREMIILE OFERITE ÎN CADRUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE
În cadrul acestei campanii promoţionale se vor acorda următoarele premii, prin tragere la sorţi, aceasta urmând să fie efectuată pe data de 22 decembrie, după ora 14.00:
PREMIUL I
Un smartphone SAMSUNG GALAXY S4 MINI + o husă de telefon.
PREMIUL II
Un brad şi ornamente, decoraţiuni de Crăciun.
3X PREMIUL III
Trei pachete cu produse tradiţionale de Crăciun oferite de magazinele PRO HD.
SECŢIUNEA 8. ANUNŢAREA ŞI ACORDAREA PREMIILOR
Câştigătorii campaniei promoţionale vor fi anunţaţi telefonic. Numele acestora vor fi publicate şi în ediţia de marţi, 23 decembrie, a cotidianului GLASUL HUNEDOAREI, precum şi pe site-ul www.glasul-hd.ro. Câştigătorul trebuie să se prezinte cu actul de identitate pentru validare, în intervalul orar stabilit de comun acord cu organizatorii campaniei. Câştigătorul nu poate primi contravaloarea premiilor în bani.
SECŢIUNEA 9. LITIGII
Eventualele litigii apărute între organizatorii şi participanţii la campania promoţională se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente.
SECŢIUNEA 10. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE
Regulamentul campaniei este publicat pe site-ul www.glasul-hd.ro., pe toată durata campaniei. Participarea implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.