glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Ana – Maria Barb renunţă la presă şi la postul de la Minvest. De săptămâna viitoare va fi director al Cancelariei Prefectului.

Realizatoarea TV Ana – Maria Barb a anunţat astăzi, public, faptul că renunţă la televiziune, după o carieră de 12 ani. Într-o postare pe facebook, ea afirmă „
Mulţumesc tuturor celor care în aceşti ani mi-au dat o mână de ajutor sau care mi-au pus piedică, celor care m-au sprijinit sau care m-au trădat, le multumesc celor care s-au gândit că e mai important să îmi analizeze viaţa, deciziile, decât să încerce să mă înţeleagă. Aţi făcut din mine un om mai bun şi, cu siguranţă, unul mult mai puternic!”.

Ana-Maria Barb a declarat, pentru Glasul Hunedoarei, că a renunţat şi la calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Minvest, funcţie în care a fost numită la începutul acestui an şi pe care a ocupat-o începând cu data de 10 martie. „De săptămâna viitoare voi ocupa funcţia de director al Cancelariei Prefectului. Nu am dorit să mă aflu în niciun fel de incompatibilitate, pentru că nu poţi reprezenta simultan şi Guvernul şi Ministerul Economiei”.

(sursa foto: facebook Ana Maria Barb)

Citeşte şi:

 

De la TV, într-o funcţie de conducere la Minvest. Ana Maria Barb, prezentatoarea Antenei 1 Deva, a devenit membru în Consiliul de Administraţie al „Minvest”

 

Tags

4 Comments

  1. Ce are sula cu prefectura!? Cand a avut loc concursul pt ocuparea postului si cine a examinat (spaga)? In ce a constat concursul si care a fost echipamentul de concurs…!? Daca au ajuns parasutele cititoare de prompter managerite la prefectura inseamna ca prefectura si DN7 e cam acelasi lucru…
    Toti smecherii se orienteaza sa capuseze statul, putin sunt cei care trudesc sa produca ceva util pt omenire…