glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Amicale în ritm de campionat pentru hunedorene

Într-un ritm care aminteşte mai degrabă de fotbalul englez decât de cel autohton, cu jocuri sâmbătă – miercuri – sâmbătă, CNS Cetate Deva şi FC Hunedoara îşi dispută meciurile de verificare în această perioadă a pregătirilor.

Cetate Deva – Performanţa Ighiu

După victoria de la Sebeş cu Performanţa Ighiu, mâine Cetate Deva va întâlni pe teren propriu aceeaşi formaţie din judeţul vecin. Trupa lui Marius Sîrbu este neînvinsă în partidele amicale din acest început de an, înregistrând în două meciuri două victorii mai puţin scontate, ambele în deplasare, asupra unor adversari cu o cotă evident mai mare decât a noii promovate în Liga a treia: U Cluj Napoca – divizionară secundă – şi Performanţa Ighiu – locul 3 în seria a patra a Ligii 3. Acesta este primul joc susţinut acasă şi prima întâlnire cu suporterii de la terminarea turului de campionat pentru echipa deveană.
Partida de pe stadionul „Cetate” din Deva va începe la ora 10.30.

Millenium Giarmata – FC Hunedoara

Tot sâmbătă, dar de la ora 12, FC Hunedoara evoluează la Giarmata, unde îşi întâlneşte colega de serie Millenium. În cele trei amicale susţinute până acum, hunedorenii au înregistrat două victorii, ambele acasă (4 – 3 cu Frontiera Curtici şi 1 – 0 cu Măgura Cisnădie) şi o înfrângere, 0 – 1 în deplasare cu Măgura Cisnădie. Antrenorul Mircea Alic s-a confruntat până acum cu multe probleme de efectiv, având la un moment dat nu mai puţin de şapte absenţi, din diverse motive, accidentaţi sau învoiţi pentru examene. La aceste probleme mai vechi s-au adăugat şi cele ale lui Bozian şi Mardare de la partida de miercuri cu Cisnădie, ambii ieşiţi înainte de pauză. „Doar Sandu Remus va sta o perioadă mai îndelungată, iar Mardare are cinci zile de pauză după lovitura primită la nas în ultima partidă. Pe ceilalţi sperăm ca de luni încolo să îi avem la antrenament”, a declarat Mircea Alic.