glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Amenzi pentru intrarea fără drept în școală

Şase hunedoreni au fost amendați de jandarmi după ce au încălcat normele de ordine şi siguranţă publică în zona școlilor. Patru dintre aceștia au fost prinși că au intrat în școală fără drept, iar ceilalți pentru consum de alcool lângă unitatea de învățământ.

„Jandarmii hunedoreni au sancţionat contravenţional patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 59 ani, pentru  pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile a patru instituţii de învăţământ din municipiile Hunedoara şi Lupeni, respectiv din oraşul Geoagiu, valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale fiind de 500 lei. Totodată alte două persoane, cu vârste de 33 şi 46 de ani, au fost surprinse de jandarmi în timp ce consumau băuturi alcoolice, în spaţiul public, în apropierea sediului unei instituţii de învăţământ din municipiul Lupeni”, au declarat reprezentanții IJJ Hunedoara. Aceștia din urmă au fost sancționați doar cu avertisment.
Pe tot parcursul anului școlar, mai multe echipaje de jandarmi veghează la menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în zona a 31 de instituţii de învăţământ preuniversitar situate în opt localităţi urbane, respectiv Deva, Hunedoara, Petroşani, Orăştie, Lupeni, Haţeg, Geoagiu și Brad.