glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Altă etapă, acelaşi deznodământ. Lideri în doi timpi şi trei mişcări

Favoritele s-au impus, din nou, pe linie şi pare că noul format al Ligii Realsport le prinde de minune. C.S.D., Pera Bmw şi Avantaje au reuşit victorii concludente şi pare din ce în ce mai clar că şi anul acesta lupta pentru titlu se va da între ele. Cele trei au marcat, împreună, 26 de goluri, la finele săptămânii!

Campioana a făcut instrucţie cu Dolce Vizio Caffe, 10-1, la fel ca şi Pera Bmw, care a trecut cu 7-1 de o altă echipă venită din liga secundă, Azaria. În fine, vicecampionii de la Avantaje au învins cu 9-3, formaţia secundă a lui Ovidiu Ioiescu, după o repriză secundă de vis în care au punctat de şase ori.

La turaţie maximă

Aşa a evoluat, în weekend, echipa de bază a celor de la Pera Bmw. După ce în prima etapă au marcat opt goluri, acum băieţii lui Ovidiu Ioiescu au reuşit cu doar unul mai puţin. În faţa unui adversar modest, ce-i drept, care, la ora jocului, nu a avut la dispoziţie nicio rezervă! Chiar şi aşa însă, Avram a spart gheaţa după fix 10 minute. Nimeni n-a schiţat nimic, mirosea a foc de paie! Aşa a şi fost, pentru că la nici 60 de secunde distanţă Torok a egalat cu noroc, iar „pistoanele” s-au pus în funcţiune. „Hagi” Stancu a făcut 2-1, cu un şut plasat de la distanţă (16), pentru ca mai apoi să înscrie şi, simplu, din faţa porţii, după o combinaţie rapidă cu Siklodi. Tot el a scos şi un penalty, transformat cu siguranţă de Roman şi Pera avea, lejer, 4-1, după prima jumătate. La reluare, Vali Manolache a blocat un penalty al celor de la Azaria şi totul a devenit din ce în ce mai clar. Cu atât mai mult cu cât Stelczner şi ai lui au cedat fizic, odată cu trecerea timpului. Şi Torok i-a taxat de-ndată, cu o „dublă” la interval de doar câteva minute, după pase venite de la Remus Marta, pentru ca „cireaşa de pe tort” să o pună tot un nou-venit, Ovidiu Popesc, după un contraatac şcoală. Pera urcă în fotoliul de lider al Seriei I şi pare hotărâtă să nu cedeze poziţia, cel puţin în prima jumătate a competiţiei. Are şi motive să spere la acest lucru, chiar dacă se va duela direct cu campionii de la C.S.D., pentru că jocul practicat este unul mai mult decât „sănătos”. Tot primii sunt şi cei de la Avantaje, însă în cealaltă serie, după 9-3 cu a doua echipă a celor de la Pera Bmw, spectacolul fiind susţinut, în cea de-a doua jumătate, de Boloş şi Gigi Ştefan. Băieţii lui Cristi Glodeanu au parte însă, la finele acestei săptămâni, de primul test ceva mai serios al anului, când vor întâlnii EFC Anonimii, echipă cu un start de campionat la fel de entuziast.