NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Ales deputat, Marius Surgent și-a dat demisia din CL Deva. „Am fost contactat de PNL. (…) Am fost contactat de către membri liberali din județul Hunedoara, care au adeziuni făcute la ALDE”
pentru-site

Ales deputat, Marius Surgent și-a dat demisia din CL Deva. „Am fost contactat de PNL. (…) Am fost contactat de către membri liberali din județul Hunedoara, care au adeziuni făcute la ALDE”

Marius Surgent, singurul membru ALDE ales parlamentar de Hunedoara la alegerile generale din decembrie, și-a dat demisia din Consiliul Local. Locul său va fi ocupat de următorul de pe lista de supleanți a partidului, respectiv Nicu Sav. Surgent a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că mai mulți membri liberali l-au contactat în ultima lună, pentru a-și face adeziuni la ALDE.

Anunțul privind demisia lui Surgent din CL Deva a fost făcut de președintele ALDE Hunedoara, Mircea Moloț. „Domnul Marius Surgent a și făcut un gest pe care trebuia să-l facă, în termenul de 15 zile. El și-a dat demisia din funcţia de consilier și am înaintat Consiliului Local Deva propunerea noastră, cu domnul Nicu Sav, pentru continuarea mandatului ALDE în CL Deva”, a spus aceasta. Marius Surgent a obținut la redistribuire mandatul de deputat de Hunedoara, fiind singurul membru ALDE din județ care ajunge în Parlamentul României. „Îmi doresc să ajungem în Parlament, să susținem guvernarea care se prefigurează, PSD-ALDE, și bineînțeles că îmi doresc din tot sufletul ca în acești patru ani de mandat să reușesc să duc la îndeplinire ceea ce am promis și ideile și sugestiile care au venit de la oameni. Nu este vorba doar de programul ALDE, ci de specificul județului Hunedoara”, a declarat Surgent. În ideea în care, zilele trecute, se discuta de racolări de parlamentari, Marius Surgent a spus că pe el l-au căutat cei de la PNL, dar nu pentru a trece în „barca” lor, ci pentru a „se transfera” ei la ALDE. „Mă întreba cineva neoficial, din presă, dacă am fost contactat de către PNL, pentru că s-ar încerca racolări de parlamentari, de treceri, de creări de majorități. Da, am fost contactat de către PNL, am fost contactat în timpul campaniei, am fost contactat și în aceste zile de după, am fost contactat de către membri liberali din județul Hunedoara, care au adeziuni făcute la ALDE. Aceste adeziuni le vom face publice după ce vor avea loc ședințele de Birou Local, urmate de validarea în Biroul Județean. Abia atunci vom face publice numele celor din PNL care și-au făcut adeziuni la ALDE”, a mai spus Marius Surgent, deputat ales ALDE Hunedoara.

Se anunță tăieri de capete la ALDE Hunedoara

Președintele numit al ALDE Hunedoara susține că, în primăvară, în partid, vor avea loc alegeri, dar că, până atunci, organizația județeană trebuie să se curețe. „Suntem bucuroși că avem un parlamentar. (…) Va urma o analiză serioasă a fiecărei organizații în parte. Este vorba despre acele organizații care au o problemă, iar problema lor o vom discuta acolo, și vom vedea care sunt măsurile ce se impun. Categoric, sunt unele organizații în care nu vom lăsa pe mâna președinților organizarea alegerilor din primăvară. Este vorba despre acei președinți care n-au fost prezenți niciodată la vreo întâlnire, la vreo discuție cu Biroul Județean, cu delegația permanentă. Este vorba despre acei președinți care, la începerea campaniei electorală, nici nu s-au sinchisit să știe măcar cine sunt candidații noștri, să nu vorbesc despre campania preelectorală. Nu știu cum s-au trezit acolo, dar au avut, în schimb, grijă, să își pună toată familia în secțiile de votare. O să vă dau nume după ce analizăm chestia asta în ședința de Birou Județean. Nu îi vom trata cu indiferență”, a declarat președintele ALDE Hunedoara, Mircea Moloț.

Despre Livia BOTICI

Citește și

explozie-mina-Medium

Minele din Valea Jiului au mai luat o viață. Un miner a murit după ce a fost lovit în cap de o piesă metalică foarte grea

Tragedie în subteranul minei Livezeni. Un miner a murit după ce a fost lovit în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *