glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

„Alerg în Deva”, la ceas aniversar

Echipa de maratoniști „Alerg în Deva” a împlinit un an. Cu ocazia aniversării și drept recompensă pentru performanțele obținute, Asociația Sportivă „Class” şi Teatrul de Artă Deva le-au dăruit maratoniștilor un „antrenament mental”.

foto medalionCu alte cuvinte, pasionații de alergare din orașul de la poalele cetății au „savurat” piesa de teatru „Cu fundul în două luntri”, pusă în scenă de actorii teatrului devean. În plus, în holul teatrului a fost vernisată o expoziție de fotografie intitulată „Alergăm pentru județul nostru”, cu imagini realizate de-a lungul anului, în cadrul competițiilor sportive. „În data de 1 decembrie am împlinit un an de <Alerg în Deva>. Suntem foarte fericiți că am reușit să adunăm tot ce înseamnă alergători de calitate din Deva și mai mult decât atât, am reușit să formăm un grup de prieteni, de oameni statornici care iubesc atât alergarea, cât și acțiunile caritabile. Asta este ceea ce ne leagă! Cu ocazia aniversării am primit un cadou extraordinar și inedit: piesa de teatru <Cu fundul în două luntri>. Aceasta este o comedie, iar prin acest cadou am glumit și am spus că prietenii au vrut să ne facă de râs. De ce este un cadou extraordinar? Pentru că mi se pare foarte frumos să primești în dar un spectacol de teatru, la care ne reunim toți prietenii, apropiații, cei care iubesc cultura și alergarea. De asemenea, tot ca și cadou am primit o expoziție de fotografie, cu imagini realizate din timpul competițiilor”, a declarat maratonista Dorela Murărașu.

Performanțe remarcabile la maratoane

Echipa „Alerg în Deva” are 25 de membri activi, iar media de vârstă este de peste 40 de ani. Pe parcursul acestui an, maratoniștii deveni au reușit să obțină performanțe remarcabile. „Am obținut locul I la categoria de vârstă la maratonul internațional București, locul III la categoria de vârstă la maratonul internațional București și multe alte premii și trofee. Acest an a însemnat pentru mine și toți membrii un câștig în primul rând din toate punctele de vedere. Totodată a fost un an care ne-a adus prieteni buni, dragi și o grămadă de experiențe extraordinare”, a adăugat maratonista.

„Maratonul virșlilor”, un proiect de viitor 

Pasionații de alergare nu au vorbit doar despre competiții și performanțe, ci au și prezentat un proiect de viitor, de mare anvergură. „Am vrea să prezentăm publicului și unul dintre proiectele noastre viitoare: <Maratonul virșlilor>, pe care ne dorim să îl organizăm în luna iunie a anului viitor. Proiectul acesta este piatra de încercare a Asociației Sportive Class și <Alerg în Deva> și sperăm să devină realitate. Este păcat ca Deva și Hunedoara să aibă foarte mulți alergători buni și să nu avem un eveniment mare, în care să investim sufletește și prin care să ne arătăm zona și totodată să reușim să poziționăm județul Hunedoara pe harta evenimentelor de alergare”, a conchis Dorela Murărașu.

Loading...